Imprimir

L'AA Xafatolls s'adjudica la Cursa de l'Oli amb el triomf de Roger Estradé i Mireia Sosa

territoris.cat | 21 de de gener de 2018

Sortida dels corredors al Passeig del Terrall.
Sortida dels corredors al Passeig del Terrall.

Un total de 600 corredors s’han aplegat avui a la Cursa de l’Oli de les Borges Blanques, una de les cites més emblemàtiques del tram inicial de la temporada atlètica. Roger Estradé i Mireia Sosa han signat un doblet victoriós per al seu club, la AA Xafatolls, i s’han endut el seu pes en oli com a premi en haver estat els guanyadors de la prova organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques i pel Club Atlètic Borges.

La cursa, que forma part de la programació de la Fira de l'Oli de la capital de les Garrigues, s’ha desenvolupat sobre una distància única de 10 kilòmetres, en una part sobre un circuit urbà i en altres trams, per camins del terme. La sortida i l'arribada han estat ubicades al Passeig del Terrall.

En la categoria masculina, Roger Estradé ha marcat un temps de 35 minuts i 33 segons amb el qual ha superat a Xavier Jové i Francesc Jové, del CA Doval Andorra, que han estat segon i tercer, respectivament.

Pel que fa a l’apartat femení, el triomf se l’ha endut Mireia Sosa amb un registre de 40 minuts i 9 segons, seguida de Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu) i de Cristina Solé (Run Speed Tarraco).

La cita també ha tingut el seu vessant solidari ja que una part de les inscripcions s'ha donat a l'entitat ASME (Asociación Smith-Magenis España).

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/laa-xafatolls-sadjudica-cursa-loli-amb-triomf-roger-estrade-i-mireia-sosa/20180121134131045915.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]