Imprimir

L'Ajuntament garanteix la continuïtat del Centre Cultural l'Ateneu de Linyola

territoris.cat/Josep A. Pérez/Joan R. Tarragó | 05 de de novembre de 2018

Votació del socis de l'Ateneu de Linyola
Votació del socis de l'Ateneu de Linyola

Els socis del Centre Cultural l'Ateneu de Linyola van decidir aquest dissabte, en consulta popular, traslladar la gestió de l'equipament a l'Ajuntament del municipi. En la consulta hi van participar 121 socis dels 172 amb què compta l'entitat, dels quals 91 van votar a favor de l'oferta consistorial, 21 van donar suport a la proposta dels supermercats Spar i 4 vots es van declinar per convertir-lo en un espai esportiu. Així i tot el recompte no s'ha tancat a l'espera que pugui arribar algun vot per correu.

Votació del socis de l'Ateneu de LinyolaAmb aquests resultats l'Ateneu passarà a ser de titularitat de l'Ajuntament de Linyola, per un import de 40.000 euros, i la condició que els socis puguin continuar la gestió del servei de bar per un període per determinar.

Segons ha explicat l'alcalde de Linyola, Àlex Mases, la voluntat del consistori és recuperar un equipament que data de l'any 1932, i estudiar quines hauran de ser els seus usos, tot i tenir en compte que l'edifici necessita una important reestructuració per tal de poder recuperar l'activitat sociocultural que havia tingut. Meses ha afegit que encara s'han de mantenir converses amb els socis, per tal de concretar de quina manera es farà la transició de la propietat. Mases ha afegit que no s'ha de tenir pressa en decidir el futur de l'equipament, ja que qualsevol actuació suposarà una important inversió de diners.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/lajuntament-garanteix-continuitat-centre-cultural-lateneu-linyola/20181105091239052841.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]