Imprimir

Ajuntament i Associació Cultural de Sidamon fomenten l'activitat física

territoris.cat/Josep Maria Llovera | 28 de de maig de 2018

La bicicletada popular de Sidamon reuneix cent seixanta participants
La bicicletada popular de Sidamon reuneix cent seixanta participants

Amb la voluntat de fomentar l'activitat física, l'Ajuntament i l'Associació Cultural de Sidamon van organitzar aquest diumenge la Bicicletada Popular, una iniciativa que commemorava la seva vint-i-vuitena edició.

Imatge del recorregut de la Bicicletada popular 2018 SidamonEls inscrits en l'activitat van poder triar dues dificultats, una ruta de quatre quilòmetres i una de més llarga, que discorrien pels camins del terme municipal del municipi del Pla d'Urgell. Els organitzadors també van oferir la possibilitat de realitzar una ruta a peu. Tots els circuits teníem com a destinació la Pineda municipal.

En l'espai natural de la Pineda, els organitzadors van preparar un esmorzar, que va consistir en entrepans de llonganissa i botifarra i beure, que van repartir entre les cent quaranta persones que s'hi van inscriure. Per acabar, sorteig de regals entre tots els participants gràcies a la col·laboració de diversos comerços.

 

  

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/lajuntament-i-lassociacio-cultural-sidamon-fomenten-lactivitat-fisica-amb-bicicletada-popular/20180528135717048825.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]