L'Associació Tastavins de Juneda inaugura les activitats del 2018

Mig centenar de persones al primer tast de l'Associació Tastavins de Juneda
photo_camera Mig centenar de persones al primer tast de l'Associació Tastavins de Juneda

Mig centenar de persones van inaugurar la passada setmana el cicle d'activitats del 2018 de l'Associació Tastavins de Juneda, L'acte va estar conduït per la sommelier i propietària del celler Rendé-Masdéu, Mariona Rendé i el viticultor al mateix celler Jordi Roig.

Mariona Rendé propietaria del celler Rendé-Masdèu

L'associació, creada el 2017, va organitzar el passat any un total de 10 tastos de vins en els quals es van servir més de 3.000 copes i espera aquest 2018 augmentar la seva activitat entre els apassionats pel vi

L'acte va tenir lloc al Complex Cultural de Juneda, i en el decurs del mateix es van presentar els vins La Ninfa Blanc, El Follet Rosat Syrah i els negres Trepat del Jordiet i Peu del Bosc, del celler de l'Espluga de Francolí. La presentació va anar acompanyada d'un sopar fred per acabar de degustar els vins del celler de la Conca de Barberà.

Comentaris