Imprimir

L'Espai Macià de les Borges inaugura l'exposició 'Els artistes van amb tractor'

territoris.cat | 01 de d’agost de 2019

Una de les obres de l'exposició de la fotògrafa borgenca Sara Boldú
Una de les obres de l'exposició de la fotògrafa borgenca Sara Boldú

L'artista multidisciplinària, Sara Boldú inaugura aquest divendres a l'Espai Macià de les Borges Blanques, l'exposició Els artistes van amb tractor, una experiència que captiva la quotidianitat de l'entorn rural des d'un punt de vista que el converteix en obra d'art.

L'artista borgenca utilitza les imatges capturades a través d'un dron, congelant els instants cromàtics que l'hi proporciona l'acció sobre els conreus per convertir-los en expressió poètica, visual i artística. El treball vol ser un homenatge a l'agricultura i el territori de les Garrigues.

La mostra, impulsada des de l'Ajuntament de les Borges Blanques, descobreix al visitant una perspectiva desconeguda des de l'aire, de les tasques del camp, de la verema, de segar, d'esporgar i de les collites de cada temporada. Des d'aquesta visió elevada, la terra garriguenca es converteix en un mosaic, un llenç, damunt del qual el pagès hi elabora la seva obra amb tot l'art del món.

L'exposició es podrà visitar a l'Espai Macià de la capital de les Garrigues, fins al 25 d'agost.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/lespai-macia-borges-inaugura-lexposicio-artistes-van-amb-tractor/20190801194207058319.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]