Imprimir

El Mercat d'Antiquaris i Brocanters de Mollerussa arrenca amb excel·lents resultats

territoris.cat | 15 de de maig de 2017

El públic que visitava el primer mercat d'Antiquaris i Brocanters de Mollerussa
El públic que visitava el primer mercat d'Antiquaris i Brocanters de Mollerussa

Els paradistes del primer mercat mostren la seva satisfacció per la bona organització i la imatge que presenta l'espai i els paradistes

L'Associació d'Antiquaris i Brocanters de Mollerussa va superar aquest diumenge la prova de la primera edició del mercat setmanal la capital el Pla d'Urgell. Tal com van anunciar els responsables de l'entitat, una trentena de professionals van participar en la primera trobada setmanal, que es va instal·lar en l'esplanada dels pavellons firals.

El públic que visitava el primer mercat d'Antiquaris i Brocanters de MollerussaEls paradistes consultats per Territoris.cat, es van mostrar satisfets per l'organització destacant que s'havia aconseguit donar una bona imatge el sector, i pel que fa al públic per ser el primer diumenge es considerava que havia estat força acceptable.

Els participants en el mercat mollerussenc participaven habitualment, en el que se celebrava a les Borges Blanques, però van decidir traslladar-se a Mollerussa a causa de la massificació a la qual havia arribat el de les Garrigues.

Des d'aquest diumenge, ambdós mercats esperen poder tenir continuïtat, ja que el sector de les Antiguitats i la Brocanteria, compta amb un gran nombre d'aficionats i seguidors que amb tota certesa sabran compaginar la seva recerca d'articles atractius i de col·leccionisme.

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/mercat-dantiquaris-i-brocanters-mollerussa-arrenca-amb-excellents-resultats/20170515071525041080.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]