Imprimir

Mollerussa acull la semifinal del Certamen Nacional de Lectura en veu alta, en el marc del Saló del Llibre

territoris.cat | 19 de d’abril de 2018

L'escriptora Maite Carranza visita el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya
L'escriptora Maite Carranza visita el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que se celebra a Mollerussa fins al 23 d'abril, ha acollit aquest dijous la semifinal de les terres de Lleida del Certamen Nacional Juvenil i Infantil de lectura en veu alta, que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana conjuntament amb el departament d’Ensenyament de la Generalitat en el marc del Pla Nacional de Lectura.

Semifinal del Certamen de Lectura en Veu Alta en el Saló del LlibreEn aquesta semifinal, una de les set que es fan arreu del territori català, hi han participat alumnes de 32 centres de demarcació de Lleida, en cinc categories diferents. D’aquesta semifinal, en sortiran els 7 participants de la final, que tindrà lloc durant la primera quinzena de juny a Barcelona.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha donat la benvinguda als participants i els ha animat a gaudir llegint però sobretot a entendre el què llegeixen. En aquest sentit, ha recordat la importància del foment de la lectura a les escoles però també en l’àmbit familiar i ha insistit en l’aposta que es fa des de l’Ajuntament per promocionar el gust per llegir convertint Mollerussa en seu del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya per setzè any consecutiu.

El certamen ha coincidit amb la visita de l’escriptora Maite Carranza, qui ha explicat la seva feina a alumnes de cicle superior i 1r i 2 d’ESO de diferents centres. Divendres serà el torn de la també escriptora Núria Pradas.  

 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/salo-llibre-infantil-i-juvenil-acull-semifinal-xiii-certamen-nacional-lectura-veu-alta/20180419203237047657.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]