Imprimir

Sessió d’anellament d’ocells, aquest diumenge, a l'espai natural de la Vall de Vinaixa

territoris.cat | 15 de de setembre de 2017

Imatge promocional del projecte Espais Naturals de Ponent
Imatge promocional del projecte Espais Naturals de Ponent

L’espai natural de la Vall de Vinaixa acull aquest diumenge dia 17 de setembre una sessió d’anellament d’ocells per a tots els públics. La proposta està organitzada des del projecte Espais Naturals de Ponent, impulsat per l’Associació Leader de Ponent amb l’objectiu de donar a conèixer, potenciar el valor afegit i evolucionar els espais naturals de les comarques de Les Garrigues, L’Urgell, el Pla d’Urgell i el Segrià Sud.

L'activitat és gratuïta però cal realitzar inscripció prèvia

Amb la sessió, de dues hores i mitja de duració, el públic coneixerà els ocells de ben a prop, i aprendrà, entre d’altres, a identificar-los, conèixer com es desplacen, què mengen i com s’orienten. L’activitat la dirigiran Sergi Sales, ornitòleg, educador i anellador expert, i Enric Morera, ornitòleg, guia de natura i anellador auxiliar.

L’activitat és oberta a tothom i gratuïta, però cal realitzar inscripció prèvia. El punt de trobada és la Plaça dels Arbres de Vinaixa, diumenge 17 de setembre a les 09.30 hores. 

Aquesta activitat forma part de les 30 activitats que Espais Naturals de Ponent proposa per la primavera, estiu i tardor de 2017 amb l’objectiu de captar l’interès de visitants pels espais naturals del territori. 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/sessio-d%E2%80%99anellament-d%E2%80%99ocells-aquest-diumenge-lespai-natural-vall-vinaixa/20170915180204043412.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 973 606 329 - [email protected]