Imprimir

Vila-sana destina més de 70 mil euros a renovar la il·luminació del pavelló

territoris.cat | 28 de d’agost de 2017

Led Pavello 2017 (1) interior
La nova il·luminació de l'equipament es farà a partir de leds

Les obres, que es perllongaran fins a finals de setembre, permetran retransmetre partits per a la televisió

L’Ajuntament de Vila-sana ha adjudicat les obres de renovació de la il·luminació del pavelló esportiu per un valor de 72.396,72 euros, millora que afectarà substancialment tant la visió com l’eficiència energètica, segons fonts del consistori. Els treballs s'han encarregat a la firma Citelum Iberica, guanyadora del concurs i al que es van presentar 12 empreses.

Des de l'Ajuntament han explicat que la renovació de l’enllumenat permetrà dotar el pavelló d’una visió molt més òptima amb 800 lux, "la qual cosa, fins i tot, possibilitarà retransmetre partits per a la televisió". Un altre aspecte clau serà l’eficiència energètica, ja que tota aquesta nova il·luminació es farà a partir de leds.

També s'augmentarà la capacitat d'espai per poder acollir més espectadors

D'altra banda, i aprofitant les obres, les quals es perllongaran fins a finals de setembre, també s’adequaran les portes d’emergència.

El proper pas, amb el qual ja s’està treballant, serà augmentar la capacitat d’espai per poder acollir més espectadors.

Fonts del consistori destaquen l'aposta des de l'Ajuntament "per fer tot un seguit de reformes que permetin dotar a la població d’equipaments de primer nivell i, en aquest cas concret, dotar de més eines a l’equip femení d’hoquei, així com a l’equip de futbol sala femení".

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/pla-d39-urgell/vila-sana-destina-mes-70-mil-euros-renovar-illuminacio-pavello/20170828171806043026.html


© 2021 Territoris.cat

Telèfon  649 811 596 - [email protected]