Imprimir

Xerrada de l'ANC de la Granadella sobre igualtat social i llibertat nacional

garrigues.cat | 14 de de juliol de 2015

Cartell de la propera xerrada de l'ANC de la Granadella.
Cartell de la propera xerrada de l'ANC de la Granadella.

Aquest dimecres, 15 de juliol, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de la Granadella ha organitzat una xerrada amb el títol 'Igualtat social i llibertat nacional, un vincle imprescindible'.

Aquest dimecres, 15 de juliol, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de la Granadella ha organitzat una xerrada amb el títol Igualtat social i llibertat nacional, un vincle imprescindible. L'acte es durà a terme a partir de les 20 hores, al Centre Cívic de la Granadella.

La xerrada comptarà amb les intervencions de l’exconsellera de Justícia i Interior de la Generalitat de Catalunya, Montserrat Tura; l’economista i membre del Seminari Taifa d'Economia Crítica, Josep Manel Busqueta, i el psicòleg i director del centre Talma de Juneda, Josep Maria Solé.

Els ponents debatran sobre la situació catalana actual i quines han de ser les directrius que regeixin el nou país si assoleix la independència. A més, en el transcurs de les seves intervencions tractaran diversos temes com l'economia, la sanitat, la diversitat o les infraestructures, entre altres.
 

Podeu veure aquest article en la següent adreça /articulo/garrigues/xerrada-l-anc-granadella-igualtat-social-i-llibertat-nacional/20150714164535029490.html


© 2020 Territoris.cat

Plaça Manuel Bertrand 2, 1A -25230 Mollerussa (Lleida) - 649 811 596 - [email protected]