Opinió

Escola de castells dels Castellers de Lleida, un espai on aprendre-ho tot sobre el món casteller

Amb l'obertura d'aquesta escola, la colla dels Castellers de Lleida vol compartir els valors del món casteller amb un públic més ampli i animar a més gent a participar d'aquesta tradició única i gratificant
Castellers de Lleida - Foto: Bruna Menén i Ivan Quílez.
photo_camera Els Castellers de Lleida - Foto: Cedida per Bruna Menén i Ivan Quílez

L’escola de Castells ha obert recentment les seves portes al local dels Castellers de Lleida, amb l'objectiu d'ensenyar totes les habilitats i coneixements necessaris sobre el món casteller. L'escola ofereix classes de 20 a 21 h els divendres i està oberta a persones de totes les edats interessades per aquesta tradició catalana.

L’activitat es duta a terme per castellers experimentats de la colla dels Castellers de Lleida, que comparteixen els seus coneixements i experiència. Podreu aprendre coses des de la història dels castells fins a les tècniques i habilitats necessàries per construir-los i els tipus d'estructures que existeixen.

Els castells són una part essencial de la cultura catalana i són símbol de força, treball en equip i comunitat. Construir un castell requereix disciplina, coordinació i confiança en els companys castellers.

Amb l'obertura d'aquesta escola, la colla dels Castellers de Lleida vol compartir els valors del món casteller amb un públic més ampli i animar a més gent a participar d'aquesta tradició única i gratificant

L'escola Castells és una fantàstica oportunitat perquè la gent conegui aquesta increïble tradició catalana i entri a formar part de la comunitat castellera. Ofereix l'oportunitat d'aprendre noves habilitats, conèixer gent nova i participar en una tradició cultural única i emocionant.

Tant si ets un casteller experimentat com si no ho has provat mai, l'escola Castells de Lleida és el lloc perfecte per aprendre tot el que necessites saber sobre aquest món fascinant

A més a més, els Castellers de Lleida assagem de 20 a 22 els dimecres i de 21 a 23 els divendres. Tant si has assistit algun dia a l’escola de castells com no, ets benvingut a ajudar-nos a fer créixer la colla per poder assolir tots els nostres objectius. Dissabte, 15 d’abril, actuarem a la Plaça Paeria de Lleida a les 18 amb motiu de la Diada del nostre 27è aniversari. Vine a fer pinya amb nosaltres!

Comentaris