Opinió

Carta al municipi d'Almacelles

Tenim molts projectes començats que s’han d’acabar, tenim conflictes que s’han de resoldre i per damunt de tot, tenim ara l’oportunitat de crear un govern de consens

Benvolguts veïns i veïnes d’Almacelles i la Saira,

Després de  la dimissió de l’alcalde Josep Ramón Ibarz, es tanca un capítol de la història del nostre poble. En aquest moment, no es tracta de fer un punt i a part, es tracta d’obrir un nou capítol amb un punt i seguit; es tracta de treballar conjuntament per aconseguir l’Almacelles que tots hem somiat sempre; un poble unit, dinàmic i un referent per tota la comarca i tot el país. Un municipi en el qual tots els veïns i veïnes, siguin de la ideologia que siguin, vinguin d’on vinguin i votin a qui votin, compartim el mateix objectiu sentir-nos orgullosos de ser Almacellencs.

Tenim molts projectes començats que s’han d’acabar, tenim conflictes que s’han de resoldre i per damunt de tot, tenim ara l’oportunitat de crear un govern de consens, en el qual tota la població se senti representada i que serveixi per assentar les bases del futur del nostre poble.

Aquest són motius suficients per deixar de banda velles disputes i desavinences i centrar-nos a treballar plegats per fer d’Almacelles un poble millor. És necessari allargar la mà al diàleg, i que aquest sigui honest i porti l’estabilitat al nostre Ajuntament.

Com a regidor, m’ofereixo a fer de pont entre totes les forces polítiques i treballar per a formar aquest govern de consens fins a les pròximes eleccions municipals. Un govern en el qual tots els representants del poble tinguin veu, tant els que som elegits, com els que representen les entitats i associacions d’Almacelles; i que tots tinguem paraula en els Plens i en el dia a dia del nostre consistori. Un govern en el qual les decisions es prenguin per consens i respectant la legitimitat democràtica.

Per aquest motiu, iniciarem converses amb tots els regidors de l’ajuntament d’Almacelles i també amb les associacions del municipi, amb l’objectiu de formar aquest govern que tots desitgem i anhelem.

Al vostre servei,

Ignasi Comella Clavero

Portaveu d’ERC ajuntament Almacelles

Comentaris