Opinió

Carta oberta a Josep Simó

Fa uns dies vam veure en un mitjà digital, la carta oberta del Sr. Josep Simó i Ribera, en la qual descarregava tota la rancúnia acumulada en els darrers anys al partit d’UDC, que per altra banda militava voluntàriament.

Fa uns dies vam veure en un mitjà digital, la carta oberta del Sr. Josep Simó i Ribera, en la qual descarregava tota la rancúnia acumulada en els darrers anys al partit d’UDC, que per altra banda militava voluntàriament.

Una persona comentava “ha d’estar molt emprenyat” i és clar que està molt emprenyat durant molt de temps ha estat estirant la corda i al final s’ha trencat.

Mentre va ostentar diferents càrrecs mitjançant el partit, Diputat Provincial, President del Comitè Executiu Comarcal d'UDC del Pla d'Urgell entre d’altres, no va tenir problemes amb les decisions que es prenien, en el moment que hi ha un altra persona al capdavant comencen les discrepàncies i tan democràtic que diu que és a partir d’aleshores no accepta les propostes de la majoria.

Aquesta situació s’ha perllongat en el temps, fins a arribar a les darreres eleccions municipals en les quals de manera unilateral el Sr. Josep Simó proposa a CDC les persones que formaran part de la llista de CIU per Mollerussa.

Comdiu el Sr. Simó l’encapçala ell militant d’UDC, la Sra. Dolors Bargallò, que va ser militant l'any 2010, però que com ella sap perfectament, quan un militant deixa de pagar la quota corresponent causa baixa automàticament, i els segueixen la “jove” d’en Josep Simó, Mònica Segués i la Sra. Griselda Soteras, pel que fa a aquestes darreres, suposo que van omplir la butlleta de militant, no ho nego, però aquestes butlletes, mai van ser tramitades.

Aquesta situació del tot irregular no va ser denunciada públicament per tal de no menyscabar els resultats de la federació. En veure que ningú li mostrava una oposició pública es va anar encoratjant-se pensant que era el seu “cortijo” fins a arribar a la votació interna d’UDC el passat 14 de juny.

El comportament durant la jornada per part d’alguna persona va ser deplorable, però la del Sr. Josep Simó quan es va adonar que el resultat no era el que ell esperava, només es pot comparar amb la d’un nen petit quan no sent surt amb el que vol, sincerament no va estar a l’alçada.

També diu en el seu escrit que no se sentia representat per aquestes persones i que no han estat a l'alçada, en referència al Sr. Joan Sangrà i la Sra. Lorena Jurado, i té raó mai han estat a la seva alçada” perquè sempre han pres les decisions de forma democràtica i pensant en la majoria, no tothom es creu que és el melic del món, i sense cap altra interès que el de servir i no de “servir-se”.

Diu que en el dies vinents pensarà en el seu futur, suposo que tardarà més que uns dies doncs com ha fet durant els últims anys valorarà primer el seu interès. Espero que l'encerti.

Per acabar, només dir que a pesar que és una realitat que han marxat alguns militants, a la majoria dels quals els desitgem molta sort, el partit està més viu que mai, amb sàvia nova, tenim programa i tenim els millors candidats. #LaForçaDelSeny

Comentaris