16.08.2022 |

Territoris.cat estrena nova imatge

Territoris.cat estrena nova imatge

Territoris.cat arriba aquest mes de maig al seu sisè aniversari, un projecte editorial que va néixer de manera modesta amb la voluntat de fer difusió del nostre territori des del vessant més local. Un projecte que ha suposat molt d'esforç per part dels seus impulsors, ja que va sorgir en plena crisi, en un escenari difícil per la majoria dels sectors econòmics del territori.

Així i tot, gràcies al suport dels sectors empresarial i comercial, ha estat capaç de créixer i trobar complicitats amb altres projectes que han fet possible obrir una finestra informativa del dia a dia dels nostres pobles a tot el món. Sí, a tot el món, perquè aquesta és la grandesa de la xarxa: projectar la territorialitat i el seu dinamisme social i cultural.

Territoris.cat entra en aquest sisè any convertit en un petit grup editorial amb edició al Pirineu, sota la capçalera Viurealspirineus.cat, i amb el portal de cultura Surtdecasa.cat, que també compta amb vuit edicions a tota Catalunya, i ho fa renovant la seva imatge, fent-la més atractiva i funcional.

A tot això, cal afegir la publicació Territoris Magazín, una revista que s'ha convertit en plataforma de difusió escrita de cultura, societat i tradicions populars; un complement que també ha fet possible mantenir la independència del grup i apostar per un periodisme de qualitat.

En aquesta nova etapa que arrenquem volem incrementar la vostra complicitat, la dels lectors, amb propostes de participació que facin més palès el dinamisme i l'actualitat del territori i, al mateix temps, fomentar aquesta voluntat de servei que sempre ens ha caracteritzat. Volem que el territori es prengui com a seva aquesta plataforma i l'utilitzi com a portaveu de la seva activitat, amb total independència i sense condicionants.

La independència que hem pogut mantenir ha estat possible gràcies a molta dedicació, però també voldríem que el lector entengués que, darrere l'actualitat de les notícies, de la gestió, hi ha un equip de persones que treballen per fer-lo possible. Fer un diari d'aquest tipus i tirar-lo endavant té un cost econòmic que difícilment es pot finançar tan sols amb la publicitat. És per aquest motiu que ens dirigim a vosaltres perquè sapigueu que, com a lectors, teniu també la possibilitat de col·laborar en el finançament del grup, amb petites aportacions voluntàries. I és que ens agradaria que, la mateixa consciència amb què s'elabora el contingut, la de la necessitat de la creació de contingut de qualitat i independent i del treball que això implica, i la de fer una tasca que va més enllà del que és estrictament periodístic, és a dir, fins al camp d'allò social, es vegi reflectida també en l'actitud del lector en el moment que entra al portal. Les notícies i els fets s'esdevenen a cada moment, però hi ha tot un procés i un cost per tal que arribin a les pantalles, i nosaltres, sempre que ens sigui possible, voldrem continuar essent el vostre mitjà de confiança per servir-vos l'actualitat del territori.

Esperem que gaudiu del nou format dels nostres diaris i que no dubteu en fer-nos arribar qualsevol proposta, l'equip de gestió i redacció continuarem treballant per tal que la informació arribi de manera constant i fluida, i amb la voluntat que les nostres capçaleres continuïn essent plataforma de divulgació i actualitat d'aquesta terra nostra, petita, però amb un gran potencial per explorar encara.

Territoris.cat estrena nova imatge
comentaris