Opinió

El llautó del Sr. Estradé

En el seu darrer article d’opinió, crida molt l’atenció que parlant d’energies renovables, plantegi com a primer perjudici que aquestes poden comportar, els efectes sobre el turisme rural, en el qual ell ha mantingut interessos econòmics directes des de fa una bona colla d’anys

Per als que no coneguin el personatge, aquest exsenador espanyol ara es dedica a pontificar el que han de fer els governs i les institucions que el seu partit no governa, no fos cas que se li enfadessin els seus companys d’ERC. Així, llegim amb estupor com el Sr. Estradé ignora l’existència del Pla Estratègic Territorial Comarcal de les Garrigues 2015-2025, en el qual han participat tots els municipis, el teixit econòmic, social i associatiu de la comarca, i que defineix l’estratègia de present i futur i ha consensuat un model de desenvolupament sostenible per a les Garrigues, per primera vegada. 

En el seu darrer article d’opinió, crida molt l’atenció que parlant d’energies renovables, plantegi com a primer perjudici que aquestes poden comportar, els efectes sobre el turisme rural, en el qual ell ha mantingut interessos econòmics directes des de fa una bona colla d’anys. Igualment, tot i haver estat alcalde de la capital durant 12 anys, sembla haver oblidat que la llei no permet fer discriminacions positives als inversors, en funció de la seva mida o procedència. 

Finalment, ens crida l’atenció que ell proposi substituir la massificació per la idoneïtat, quan va ser precisament ell qui va autoritzar dos projectes industrials vinculats a la gestió ambiental, amb les emissions més importants a la comarca, com General d’Olis i Derivats i la Termosolar Borges. Per tant, una vegada tothom li ha pogut veure, ben vist, el llautó Sr. Estradé, només ens resta dir-li que estigui ben tranquil, que mentre les dones i els homes de Junts per Catalunya continuem defensant els interessos dels garriguencs i les garriguenques, lluitarem per cada poble tingui l’autonomia per decidir quin futur d’oportunitats i quines fonts sostenibles de progrés volen per a la seva gent. 

Junts per Catalunya a les Garrigues 

Comentaris