Opinió

No a la massacre del poble Palestí! Repudiem a Trump i a l'estat genocida d'Israel!

L'exèrcit sionista d'Israel ha reprimit criminalment el que es coneix com la Gran Marxa del Retorn que és una manifestació pacífica del poble palestí, a la Franja de Gaza. El món repudia la massacre que ja porta més de 60 morts, entre ells nens, i més de 2 mil ferits. L'exèrcit d'Israel va disparar i va metrallar a milers de palestins desarmats.

Durant sis setmanes fins al Dia de la Nakba (catàstrofe en àrab), la data de l'ocupació israeliana en 1948, es va anant organitzant aquesta mobilització palestina. Una marxa pacífica que repudia la provocativa instal·lació de l'ambaixada ianqui a Jerusalem i que exigeix el dret al retorn de tots aquells refugiats que desitgin tornar a les seves llars.

El dimarts 15 en totes les ciutats de Cisjordània, a l'est de la Palestina ocupada i la Franja de Gaza s'està duent a terme una vaga general per denunciar el genocidi d'Israel avalat per Trump i els EUA A tot el món creix el repudi a aquesta nova acció criminal del sionisme avalada per l'imperialisme i Donald Trump. Fins i tot la Unió Europea s'ha hagut de pronunciar en contra d'aquesta massacre, encara que no hagin  mogut un sol dit per evitar-la.

Des de la UIT-QI ens sumen al repudi internacional i fem una crida a realitzar accions unitàries de repudi a aquests crims d'estat sionista i racista d'Israel. Que els governs del món trenquin relacions amb Israel!

No a la massacre a Gaza!! Prou de repressió criminal al poble palestí! Llibertat a tots els presos palestins! No a l'estat d'Apartheid d'Israel! Solament amb un Estat únic, laic, democràtic i no racista en Palestina podrà haver-hi pau a la regió. Fora l'imperialisme de Palestina i tot Mig Orient!

Suport incondicional a la resistència del poble palestí!

Unitat Internacional dels Treballadors-Quarta Internacional (UIT-QI)

http://uit-ci.org/index.php/noticias-y-documentos/declaraciones/2039-2018-05-15-18-05-06

Comentaris