Opinió

Això va d'Alcarràs

Estem a les portes d'una campanya electoral important, marcada per les incerteses d'una post pandèmia i una guerra al cor d'Europa, on la gent tenim ganes que la política torni a ser la ciència que genera solucions

Estem a les portes d'una campanya electoral important, marcada per les incerteses d'una post pandèmia i una guerra al cor d'Europa, on la gent tenim ganes que la política torni a ser la ciència que genera solucions. Si sempre és constructiu treballar en clau positiva, ara, més que mai, es fa imprescindible buscar certeses i esperança. Els polítics hem de cercar consensos en tot allò que ens uneix i treballar per trobar acords en el que ens desuneix. Hem de buscar la convivència entre adversaris polítics ja que, amb punts de vista diferents o no, tots volem millorar el nostre municipi. A veure si som capaços d'aplicar-nos i fer-ho amb generositat!

Evitem la confrontació, hem de transmetre a la ciutadania un alè d'esperança per tal de superar les dificultats i resoldre els temes espinosos, a vegades enquistats per falta de valentia política. Solucionar els problemes del dia a dia de la gent ha de ser el nostre pal de paller. Hem de servir a l'interès general per damunt d'interessos partidistes i això, a mitjà i llarg termini ens beneficiarà a tots plegats.

Qui sigui capaç de crear sinergies, realisme en el seu discurs i gestos de complicitat entre les forces polítiques actuals, fugint de personalismes i tacticismes partidistes, generarà credibilitat. Aquests valors són els més importants per tal que la ciutadania dipositi confiança en qui ha de gestionar els diners públics i a la vegada vegi la suficient capacitat per liderar polítiques de gran abast, aplicant una mirada llarga per tal de desenvolupar un futur prometedor en els nostres pobles i ciutats. Venim d'una època on el curt terminisme de les lluites electorals han hipotecat projectes i prosperitat. Capgirem-ho!

Dit això, a Alcarràs tenim un repte; alinear-nos amb qui de manera generosa ens ha allargat la mà i ha entès que la fragmentació política posa traves al progrés i al creixement econòmic. És positiu sumar amb els que escolten i tal com va encarada la política actual, el PSC és una suma que ens dona la possibilitat dexplicar i dinfluir en les decisions polítiques que més dhora que tard ens afectaran a tots. D’altra banda, igual que hem estat capaços dentendrens Sempre Alcarràs i PSC, hem de cercar la unitat en tots els sectors de la societat i crear una bona convivència entre tota la ciutadania, perquè això no va dideologies, això va dAlcarràs.

Hem de construir els fonaments que generin riquesa i oportunitats i que es tradueixen amb uns impostos que han permès i permetran l'estat del benestar actual. Mai hem d'oblidar que els sectors que generen prosperitat s'han de cuidar com la nineta dels ulls. Sense ells, molts serveis que lactual societat civil ha assolit com imprescindibles, no serien possibles.

La meva motivació en particular per dedicar-me a la política municipal neix a partir dels desitjos que he explicat i del fet que Alcarràs torni a ser el poble on tots els alcarrassins i alcarrassines ens emmirallem i ens sentim orgullosos del poble que ens ha vist créixer i pels que, amb igualtat de condicions, han triat Alcarràs per desenvolupar els diferents projectes de vida o empresarials. L'èxit d’aquests projectes i la prosperitat de les famílies dels nostres conciutadans es tradueix en l'èxit i prosperitat d'Alcarràs i tot això també suma per tal que els nostres fills tinguin un futur esperançador. Aquí, en els joves, és on hem de treballar amb més força, motivant, encoratjant i creant polítiques des de totes les regidories per tal de consolidar un anhel; el de que viure i estimar el seu poble sigui una prioritat. Ells han de continuar construint lAlcarràs que tots volem.

Aquests són els principals motius pels quals tot l'equip humà que encapçalo treballem per guanyar les pròximes eleccions municipals i així construir uns bons fonaments per Alcarràs. Aquest equip de persones implicades ho estant fent amb una tossuda constància per tal daconseguir-ho. Hi creiem i estic segur que des del govern ho demostrarem!

Comentaris