Opinió

2021 – Dietari (1)

L’escrit d’avui és per presentar-vos en forma de dietari activitats i projectes que hem anat tirant endavant, són molts i, per això, aquí recollim només mig any. L’altre mig el guardem per la setmana entrant

Acabem un any intens, marcat per la Covid-19, com l’anterior. No obstant això, des de l’Ajuntament hem seguit treballant per donar servei a la ciutadania. L’escrit d’avui és per presentar-vos en forma de dietari activitats i projectes que hem anat tirant endavant. Són molts i, per això, aquí recollim només mig any. L’altre mig el guardem per la setmana entrant.

Gener: (dia 5) Els Reis Mags  arriben a Mollerussa de forma simultània a la ciutat – (dia 9) Una forta nevada emblanquina els carrers i places – (dia 20) Mollerussa rep el Premi Jaume Ciurana en la categoria de Premis Civisme pel camp de treball jove realitzat a la Vilaclosa. – (dia 26) Rebem les claus de tres pisos per part de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya pel programa Compartir és viure.

Febrer: (dia 2) S’activa l’estació de càrrega de vehicles elèctrics al pàrquing del recinte de les piscines.(dia 19) Inici de les obres del nou aparcament de 55 places de zona blava al C/Ferrer i Busquets (N-II) amb un pressupost de 50.551€ assumits per la concessionària. (dia 24) El pavelló firal esdevé centre de vacunació de la COVID-19. (dia 28) Campionat de Catalunya de Relleus Mixtos en el marc del 43è Cros Culleré.

Març: (dia 2) Campanya Fem el Clic, fem-ho bé, dins del Pla de Civisme per sensibilitzar l’ús correcte de llençar la brossa . (dia 9) Es presenta el Consell de Participació Sènior. (dia 16) INCASOL S’inicia la fase final d’enderroc del Bloc A del Grup Sant Isidori. (dia 22) Carreteres de la Generalitat inicia les obres de millores del ferm de l’N-II. (dia 26) Primera zona de pàrquing d’alta rotació a les 17 places de C/la Creu i s’han renovat totes les màquines expenedores. (dia 26) Acollim l’acte de lliurament del 5è Premi Saó de Ponent.

Abril: (dia 1) La Policia Local incorpora 4 nous agents a la plantilla. (dia 9) Es lliura el 33è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa. (dia 10) Entreguem a títol pòstum el Didal d’Or i Diamants a Josep Maria Ezquer per la seva trajectòria dins del Concurs de Vestits de Paper. (dia 13) Presentem el projecte de millora energètica de la Piscina Coberta  amb un pressupost de 266.999€. (dia 13) Es fa públic la posada en funcionament del pati de Cal Jaques com a nou espai cultural a cel obert. (dia 27) Fem públic el projecte del nou Cafè de l’Amistat amb una inversió de mig milió d’euros.

Maig: (dia 10) Recollim un any més el Segell a la Qualitat i Transparència en la comunicació pública local que atorga de UAB. (dia 11) Instal·lem 6 càmeres de seguretat al complex de l’Amistat. (dia 18) El programa Ajude(M)ollerussa i Reinicia han estat reconeguts en el catàleg de bones pràctiques de la FMC. (del 21 al 23) Festa Major presencial fent una aposta per la cultura popular i de KM0. (dia 22) El consell de participació adolescent va ser reconegut en la 3a en els XIV Premi Mayor Zaragoza 2021. (dia 28) Col·loquem a la Pl. de l’Ajuntament dues llambordes Stolpertine en memòria dels dos mollerussencs Josep Torres Tribó i Ramon Rocaspana Duart, deportats a camps de concentració nazis.

Juny: (dia 4) Celebrem la 147a Fira de Sant Josep de Mollerussa i el 40è saló de l’Automòbil esdevenint així la primera fira professional i presencial del territori. (dia 16) Mollerussa renova per 4 anys més el segell de Ciutat Amiga de la Infància que atorga UNICEF. (dia 22) Iniciem els actes dels 25 anys de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. (dia 29) L’Ajuntament de Mollerussa obté el distintiu per la Igualtat de Gènere que atorga l’Associació Forgender Seal amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris