24.02.2021 |

Presentació de Territoris.cat al Pla

  Benvolgut lector, Sou davant d’un nou diari plaurgellenc fet per un equip valent. En diem col·loquialment diari, però a l’era d’Internet, la premsa, la televisió i la ràdio han traspassat barreres; es multipliquen les possibilitats entre els diversos formats amb un sol clic. Territoris.
Presentació de Territoris.cat al Pla

 

Benvolgut lector,

Sou davant d’un nou diari plaurgellenc fet per un equip valent. En diem col·loquialment diari, però a l’era d’Internet, la premsa, la televisió i la ràdio han traspassat barreres; es multipliquen les possibilitats entre els diversos formats amb un sol clic. Territoris.cat ho ha sabut aprofitar: és des d’avui una plataforma de comunicació de la comarca del Pla d’Urgell, una nova veu, d’informació i d’opinió, de la nostra terra a través d’Internet. És clar que ens agrada toquejar el paper, escoltar la ràdio mentre conduïm... però el futur dels mitjans de comunicació és a les mans dels mitjans digitals.

Voldria felicitar Pla’ndora per arriscar-se amb una nova empresa i per tenir la iniciativa d’engegar aquest nou projecte periodístic que donarà veu a grans, petits, associacions, emprenedors, als homes i dones del Pla d’Urgell. La vida dinàmica i activa dels nostres pobles genera continguts i notícies (esperem que siguin bones!) que tindran, gràcies Territoris.cat, més presència a la xarxa.

El naixement d’un nou mitjà sempre és una bona nova, significa que vivim en una societat sana. Si ja té mèrit engegar un nou projecte periodístic, aquest trenca una altra barrera, perquè Territoris.cat vol ser una veu local. Estem acostumats a mitjans generalistes, que tenen corresponsals. Solem llegir i escoltar notícies d’àmbit espanyol, català i en menor mesura d’àmbit lleidatà. No podem passar per alt la trajectòria dels impulsors d’aquesta nova plataforma; tenen un gran recorregut de periodistes de carrer, coneixen els nostres municipis i la nostra gent. Com a ciutadans i veïns del Pla d’Urgell hem d’agrair que hagin volgut impulsar aquest nou mitjà, que parlarà en català i tindrà el mateix accent que nosaltres. Moltes felicitats i molta sort!

 

Francesc Fabregat i Talarn

President del Consell Comarcal del Pla d’Urgell

Presentació de Territoris.cat al Pla
comentaris