Opinió

Estimats Reis Mags d’Orient,

Enguany, us vull demanar que pugueu generar confiança en els lleidatans i lleidatanes perquè creguin, amb fermesa i convicció, que el projecte de #Lleidaimplicada és la seva millor opció de present i futur

Cada any, des què soc petit, us escric i sempre m’heu respost molt positivament. En primer lloc, em plau agrair-vos que sempre m’heu acompanyat en fer realitat el meu somni de poder servir a la meva ciutat, la ciutat que més estimo: Lleida. Formar part l’Ajuntament ha estat un somni fet realitat. M’heu donat forces per tirar endavant, perquè és cert que no sempre les coses han estat fàcils.

Enguany, us vull demanar que pugueu generar confiança en els lleidatans i lleidatanes perquè creguin, amb fermesa i convicció, que el projecte de #Lleidaimplicada és la seva millor opció de present i futur.

Com bé sabeu, Melcior, Gaspar i Baltasar, el projecte polític de la #Lleidaimplicada respon amb excel·lència a tots els vostres pensaments i accions. Breument, us informo que el propòsit es basa en fer una Lleida millor per a la ciutadania. Una ciutat sostenible, més bella, més cívica i segura, inclusiva, amb una alta ocupació, defensora dels drets de la infància, solidària amb la gent gran, amb oportunitats pel jovent i per la seva emancipació, que en proogui l’accés a l’habitatge, amb suficients recursos i ajuts pels més vulnerables, amb erradicació a tot tipus de violència, d’accés i ampli ventall a la cultura i l’oci, entre d’altres.

Confio plenament en què Lleida tirarà endavant. Que la #Lleidaimplicada, fruït de molt treball, es guanyi la confiança de tota la ciutadania. Desitjo que Lleida esdevingui tot un referent territorial, social, econòmica i cultural. I, sobretot, un exemple de convivència pacífica.

Porto anys treballant-hi perquè aquests propòsits puguin fer-se realitat. Sabeu que quan era petit ja us els feia saber i, ara més que, mai se que és possible. Us prometo que no em donaré per vençut, malgrat els obstacles i pressions contràries allunyades del bé. Estic convençut que si tingués l’oportunitat de donar sentit pràctic al cent per cent al projecte, fruït de molt treball en equip, experiències, reflexions i recull de moltes veus, seria la gran majoria de lleidatans i lleidatanes que sentiren goig i sabrien que veritablement valia la pena. Perquè tot el que s’hi diu és cert, no són eslògans, meres campanyes polítiques amb data de caducitat. És un projecte oposat a tot tipus d’egocentrisme i interès particular, que s’ha anat construint des de moltes mirades i aportacions, parteix dels ulls d’infant, des de la bondat d’oferir un millor benestar a les persones, perquè s’ho mereixen. Per tots, estimats Reis Maigs d’Orient, m’adreço a vosaltres.

Molt agraït, us duc al cor.

Comentaris