24.06.2021 |

Territoris TV

Un 19 de març sense precedents a Mollerussa i la demarcació de Lleida

Es fa estrany que un 19 de març del 2020 no estiguem tots els bons amics de la premsa esperant les declaracions i els parlaments del president de la Generalitat, Quim Torra, en l'acte inaugural de la Fira de Sant Josep de Mollerussa... tal com estava previst.

Estem confinats, treballant des de casa i sortint el menys possible, però així i tot al peu del canó, cadascun en el seu àmbit de cobertura.

Però la realitat és que aquesta maleïda epidèmia està deixant arrere, no tant sol persones sinó que està deixant i deixarà uns danys col·laterals que ni ens imaginem, en tots els sectors econòmics, i la societat. Però pel contrari, sí que espero que ens serveixi a tots plegats per pensar que la vida és més senzilla, i el que realment és important ho tenim a prop de casa.

Des d'aquest modest portal, no podem fer altra cosa que donar ànims i suport en tot el que estigui al nostre abast. Cuidar-nos nosaltres mateixos és cuidar a tothom.

Aquí estarem, Mollerussa se'n sortirà, igual que ens en podem sortir tots plegats perquè als Catalans el coratge d'avant les adversitats no ens l'acabaran.
Un 19 de març sense precedents a Mollerussa i la demarcació de Lleida