La grossa de Nadal desferma l'alegria a Sant Vicenç dels Horts: "Avui els números lletjos són bonics”

L'administració número 1 del municipi reparteix 4 milions d'euros en deu dècims del 88008

Propietaris i familiars de l'Administració num. 1 de Sant Vicenç dels Horts que ha venut una sèrie del primer premi de la grossa de Nadal.

Data de publicació: divendres 22 de desembre del 2023, 14:51

Localització: Sant Vicenç dels Horts

Autor: Caterina Tallón
photo_camera Propietaris i familiars de l'Administració num. 1 de Sant Vicenç dels Horts que ha venut una sèrie del primer premi de la grossa de Nadal - Foto: Caterina Tallón (ACN)

La grossa de Nadal ha portat l’alegria i l’emoció aquest migdia a la plaça Catalunya de Sant Vicenç dels Horts. L’administració número 1 del municipi ha repartit 4 milions d’euros en deu dècims del 88008. Tal i com expliquen els venedors, Ángeles Toro i Dani Juárez, “el 88008 és un número considerat lleig però avui els números lletjos són bonics”. És el primer cop que aquesta parella d’administradors, al capdavant del negoci des de fa deu anys, ven un primer premi de la grossa de Nadal. “Tots ells han estat venuts per finestreta i a veïns del poble” però asseguren que encara ningú els ha contactat per comunicar-los que ha estat afortunat. Creuen que “els guanyadors aniran passant per l’administració amb comptagotes” durant els propers dies.

Cap a les 13:15h d'aquest divendres, l’Ángeles Toro i el Dani Juárez ja estaven retirant els cartells de la grossa de Nadal per a col·locar els del sorteig del Nen del proper dia de Reis pensant “que ja no tocaria res”. I ha estat llavors quan han escoltat per la ràdio el número premiat i han comprovat que havien venut tota una sèrie. Comentaven que “no recordaven que el primer premi hagués sortit mai tan tard”.

A mida que veïns i familiars s’han anat assabentant de la notícia, s’han acostat a l’administració per a felicitar o acompanyar als venedors en la seva eufòria. Els protagonistes “no donaven crèdit a la sorpresa” però havien guardat algunes ampolles de cava a la nevera per si la sort feia acte de presència.

Toro i Juárez havien repartit premis anteriorment com els de la loteria nacional o la primitiva però en els deu anys que porten al capdavant de l’administració no havien venut cap butlleta premiada de la grossa de Nadal. Ara esperen tenir “la mateixa sort” pel sorteig del Nen que se celebrarà el proper 6 de gener, coincidint amb la festivitat de Reis.

El 45353, el segon cinquè premi, ven una sèrie i un dècim a Barcelona i una sèrie a Sant Andreu de la Barca

El 45353, el segon cinquè premi de la rifa de Nadal, ha venut una sèrie i un dècim a Barcelona i una sèrie a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). El número ha estat molt repartit i també ha venut un dècim a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès), Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat), Porqueres (Pla de l’Estany) i Lleida. El gruix del número s’ha venut a Ciudad Real, amb 70 sèries i mitja, i a Vigo, amb 30 sèries venudes. El premi està dotat amb 60.000 euros cada sèrie i suposa 300 euros per cada euro apostat. S'ha cantat a les 09.53 hores i ha estat el segon que s’ha cantat de la rifa de Nadal del 2023.

Comentaris