06.12.2022 |
Territoris.cat

Albert Batalla demana mesures de reforç de seguretat a la C-14

Santi Vila assegura que s'enllestirà el projecte executiu del túnel dels Tres Ponts perquè es pugui construir durant la pròxima legislatura

Albert Batalla demana mesures de reforç de seguretat a la C-14

Albert Batalla, diputat de CiU al Parlament de Catalunya i alcalde de la Seu d'Urgell, ha reclamat en una interpel·lació al Govern de la Generalitat demana mesures de reforç de seguretat a la C-14 fins que no es construeixi el túnel, Batalla ha assenyalat la importància que tenen vies de comunicació com la C-14, la C-28 i la C-16, així com l'N-260 i l'N-230, que depenen del Govern central.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, s'ha referit a la millora de la C-14 amb la construcció del túnel dels Tres Ponts. Vila ha assegurat que el Govern enllestirà el projecte executiu de la infraestructura perquè en la propera legislatura comencin les obres. Vila ha avançat que la construcció del túnel suposa una inversió de 21 milions d’euros i que ara el Govern no ho pot assumir.

Per la seva banda, Batalla ha demanat al conseller que s’implementin mesures provisionals de reforç de la seguretat fins que no es construeixi

El diputat pirinenc ha afegit, durant la interpel·lació, que les grans obres –com el túnel de Montant i el del tram de Coll de Nargó a Oliana- en aquesta carretera es van impulsar durant els governs de Convergència i Unió, amb els consellers Pere Macias i Felip Puig.

Albert Batalla demana mesures de reforç de seguretat a la C-14
comentaris