Jove Promesa de la Franja de Ponent conquista l'Or Nacional en Judo

Un jove esportista aragonès nascut el 2010 a la ciutat de Lleida, aconsegueix la victòria en el campionat nacional de judo celebrat a Pamplona, destacant-se com un dels talents més prometedors del panorama actual
Pol Blanco Lluch en el podi amb altres guanyadors - Foto: cedida
photo_camera Pol Blanco Lluch en el podi amb altres guanyadors - Foto: cedida
Pol Blanco Lluch en el podi - Foto: cedida

El passat 28 de maig, el jove esportista Pol Blanco Lluch, representant de la Comunitat Autònoma d'Aragó, es va proclamar campió nacional de judo en la categoria elit infantil menys 46 kgs. La medalla d'or va ser atorgada a aquesta promesa del judo nascut el 2010 a la ciutat de Lleida, en el campionat nacional celebrat a la ciutat de Pamplona (Navarra) els dies 27 i 28 d'abril. 

El seu club, el Tamarite Club de Judo, després de conquerir amb el mateix esportista, un bronze a Alacant i 5 ors, a Cantàbria, Barbastro, Tenerife, Extremadura i aquest últim a Pamplona, fa balanç dels resultats i assegura que Blanco s'ha mantingut primer en el Ranking Nacional de Copes d'Espanya durant tot el curs.

El petit, amb els seus cinc ors aquesta temporada, entrena tots els dies de la setmana i el seu esforç i tenacitat han estat recompensats amb aquesta primera classificació i pòdium a la ciutat navarra.

Els pares de la jove promesa asseguren que dedicaran temps i esforços econòmics perquè Pol pugui arribar a representar a Espanya a Europa i, arribat el moment, que pugui formar-se com a esportista professional en un centre d'alt rendiment.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement