02.07.2022 |
Territoris.cat

Els minairons visiten les escoles de la Seu d'Urgell i Castellciutat

Escola de Castellciutat
Escola de Castellciutat
Els minairons visiten les escoles de la Seu d'Urgell i Castellciutat

Els minairons han visitat al llarg d'aquesta setmana els alumnes de P3 fins a segon curs de primària de totes les escoles de la Seu d'Urgell i la de Castellciutat. Aquests personatges màgics han anat acompanyats d'Ivan Caro i Pilar Planavila, compositors de la cançó dedicada als Minairons, que l'han cantat juntament amb els nens i nenes. Els minairons han convidat als més petits a participar el dimecres 24 de desembre al Tió de la Freita (cagatió), que tindrà lloc a les sis de la tarda al Parc del Cadí de la Seu d'Urgell. També els hi han fet saber que ja estan preparant els regals de Nadal i els hi han explicat el conte dels minairons.

La regidora de Festes i Tradicions de l'Ajuntament de la Seu, Meritxell Planes, afirma que "la presència dels minairons ha esdevingut una tradició que va arrelant amb força entre els nens i nenes de la Seu, ja que cada any per aquestes dates els esperen amb molta il·lusió". "Els minairons regalen somriures a tots els infants urgellencs, i porten la màgia del Nadal", afegeix Planes.

A més, els minairons també han visitat els usuaris del Taller Claror que un any més col·laboren amb aquests personatges màgics omplint les més de 1.000 bosses amb què s'obsequien als nens i nenes de la Seu que participen al cagatió. "Aquestes bosses porten imprès el logotip del Taller Claror per tal que es reconegui la gran tasca que porten a terme aquests joves a l'hora de fer possible el Tió de la Freita", explica Meritxell Planes.

Els minairons visiten les escoles de la Seu d'Urgell i Castellciutat
comentaris