05.10.2022 |
Territoris.cat

Xocolata desfeta amb coca al Mercat de les Rebaixes de les Borges Blanques

Mercat de les Rebaixes aquest dissabte, 14 de febrer amb la intenció de fer la rematada final de rebaixes d’hivern, amb xocolata desfeta a tots els seus clients.

Mercat de les Rebaixes d'hivern a les Borges
Mercat de les Rebaixes d'hivern a les Borges Blanques.
Xocolata desfeta amb coca al Mercat de les Rebaixes de les Borges Blanques

L'Agrupació de Comerciants de les Borges, amb el suport de l'Ajuntament de la capital de les Garrigues, torna a organitzar el Mercat de les Rebaixes aquest dissabte, 14 de febrer amb la intenció de fer la rematada final de rebaixes d’hivern. Com a novetat i reclam, aquest any totes les parades al carrer amb productes rebaixats, regalaran coca amb xocolata desfeta a tots els seus clients.

El Mercat, que s'ubicarà a la Plaça porxada i davant d'alguns comerços per diferents carrers propers al Centre Històric de la població, es podrà visitar des de les 09.00 i fins a les 13.30 hores i comptarà amb 13 parades que aplicaran descomptes de fins al 60% en els seus productes, a més de disposar de la quinzena de parades habituals del Mercat dels dissabtes a les Borges Blanques. 

El regidor de Promoció Econòmica, Fires i Mercats, Jordi Ribalta, ha explicat que aquest mercat representa una molt bona oportunitat per adquirir roba, calçat, parament per la llar i flors, entre d'altres, molt més barats del que s’acostumen a trobar habitualment. A més, per combatre les baixes temperatures, tots els clients podran gaudir d’un vas calent de xocolata desfeta amb coca.

Xocolata desfeta amb coca al Mercat de les Rebaixes de les Borges Blanques
comentaris