La plataforma CondisLine també permetrà participar-hi en línia

Condis col·labora en una nova edició del Gran Recapte

L'acció solidària, impulsada pels Bancs d’Aliments de Catalunya, tindrà lloc entre el 24 i el 25 de novembre, i té l’objectiu d’ajudar a les famílies en situació de vulnerabilitat a cobrir els seus dèficits nutricionals
Voluntaris que van participar en el Gran Recapte en edicions anteriors
photo_camera Voluntàries que van participar en el Gran Recapte en edicions anteriors

Condis torna a col·laborar amb la campanya del Gran Recapte, que enguany tornarà a celebrar-se en format mixt, tot recuperant la presencialitat de les donacions físiques d’aliments i, a la vegada, combinant-la amb les aportacions monetàries, que es podran realitzar fins al 30 de novembre.
 
La iniciativa, impulsada pels Bancs d’Aliments de Catalunya, arriba a la seva 15a edició sota el lema “Alimenta el que importa” i té l’objectiu d’ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat a cobrir els seus dèficits nutricionals per mitjà de la donació voluntària d’aliments de primera necessitat, i també de sensibilitzar la població sobre la realitat de la pobresa alimentària a Catalunya.
 
Segons ha explicat Lourdes Bullich, cap d’Assumptes Públics i Comunicació de Condis, “des de Condis volem involucrar-nos, un any més, en aquesta iniciativa solidària que genera un gran impacte en el territori, contribuint a combatre la pobresa alimentària, una realitat que, malauradament, també està molt present a casa nostra”.
 
En la mateixa línia, Bullich ha volgut remarcar que “com a companyia sensibilitzada amb la precarietat nutricional, tornem a posar a disposició de la ciutadania totes les nostres botigues de Catalunya i el nostre supermercat online, que obrim a la donació física d’aliments i les aportacions econòmiques dels participants”.
 
Per la seva banda, Lluís Fatjó-Vilas, representant dels Bancs d’Aliments de Catalunya, ha assenyalat que “el Gran Recapte s’ha consolidat a Catalunya com un dels moviments ciutadans d’acció solidària més importants”, alhora que ha insistit en la importància de “la participació del voluntariat per poder reeditar una nova edició de la campanya tot assolint els resultats d’edicions anteriors, ja que hem constatat que, en els punts de recollida d’aliments amb voluntaris, augmenten les donacions”. 

Gran Recapte

El paper clau del voluntariat 

Per fer una crida a la col·laboració ciutadana, el Banc dels Aliments mobilitzarà més de 1.300 persones voluntàries, que s’encarregaran d’animar els clients dels seus establiments a participar activament en la campanya. Els consumidors podran contribuir-hi per mitjà de la donació física d’aliments, del 24 al 25 de novembre, o bé a través d’aportacions monetàries a la línia de caixes de les botigues, a la pàgina web granrecapte.com o mitjançant Bizum, fins al 30 de novembre.

Les persones voluntàries que participen, any rere any, per impulsar la iniciativa són un element clau del Gran Recapte, tot encarregant-se de difondre la tasca que realitzen els Bancs d’Aliments per combatre la pobresa alimentària a Catalunya, així com d’informar sobre la situació de precarietat nutricional de la població en els diferents punts de recollida

Recaptació a Condisline 

Més enllà de la donació física i econòmica d’aliments a tots els seus establiments, Condis també posarà a la disposició dels ciutadans, entre el 14 de novembre i el 17 de desembre, la recaptació d’aquests béns de primera necessitat per mitjà de CondisLine, el seu supermercat online. Així, durant aquest període, les persones que vulguin participar en la campanya podran comprar a la plataforma en línia de la companyia tres lots de donació d’aliments, per imports de 5, 10 o 25€ cadascun.


Sobre Condis Supermercats 

Condis és una empresa fundada el 1961, amb seu a Barcelona i amb una forta presència a Catalunya i Andorra de 680 supermercats, dels quals més de 386 establiments estan a Barcelona capital i la seva àrea metropolitana. L'empresa té una quota al voltant del 10% en superfície a Catalunya i està especialitzada en supermercats de proximitat i conveniència, amb una quota de mercat que arriba al 25% a la demarcació de Barcelona, en els formats de proximitat i petit supermercat. A més a més del model de botiga física, Condis ofereix un servei d'entrega en línia de qualitat, a través de la seva plataforma CondisLine. Actualment, CondisLine cobreix el 50% del mercat total de Catalunya i va constituir un canal clau del servei de Condis durant el 2020. L'empresa està molt involucrada en iniciatives ESG i compta amb un model de negoci enfocat a reduir l'impacte mediambiental del sector de l'alimentació i col·labora de forma activa amb nombroses organitzacions d'acció social.

Comentaris