La companyia passa a formar part d'un grup de telecomunicacions amb un ambiciós pla de creixement

La lleidatana eTelecom fa el salt i s'uneix al grup 7Play

Amb aquesta integració eTelecom comptarà amb el múscul necessari per a continuar creixent
photo_camera Jose Carlos Oya, conseller delegat de 7 Play afirma que els alegra sumar a l'estructura de 7 Play l'experiència d'eTelecom

eTelecom, l'empresa de telecomunicacions amb seu a Lleida i una forta presència en aquesta província, ha fet un pas endavant en la seva estratègia i s'ha unit al grup de telecomunicacions 7Play. Per a la companyia lleidatana, aquesta unió significa una oportunitat per a continuar creixent. El de les telecomunicacions és un sector definit per una hipercompetència que tensiona els marges de les companyies que, a més, han de fer front a constants inversions en actualitzacions tecnològiques, per la qual cosa l'entrada en 7Play dota a l'empresa de múscul financer i més sinergies per a continuar desenvolupant-se en aquest mercat tan competitiu.

eTelecom es va fundar fa més de 22 anys per a facilitar serveis de connectivitat a la província de Lleida, i després va estendre la seva activitat a Barcelona. La companyia, que ofereix serveis de connectivitat a particulars i empreses, ha escomès desplegaments de fibra òptica a municipis com ara Castelldans, Castelló de Farfanya, Penelles o La Fuliola, acostant així la internet d'alta velocitat a les zones rurals. També compta amb infraestructures de tecnologia WiMAX per a portar internet de banda ampla a diferents municipis a la zona de La Cerdera, Bellpuig o Solsona.

Amb un fort compromís pel desenvolupament local, l'actual eTelecom by 7Play col·labora des de fa anys amb Mi Fundación Álex, i també és patrocinador del Lleida Esportiu. Precisament aquest any ha posat en marxa una campanya per a animar a l'afició del club a renovar el seu abonament anual.

Actualment, 7Play arriba, amb fibra òptica, a un milió de llars a Catalunya gràcies als desplegaments realitzats per eTelecom i als acords que aquest grup de telecomunicacions té signats amb proveïdors de xarxes neutres.

7Play, una operadora amb l'objectiu de posicionar-se entre les primeres del sector

7Play és un nou operador de telecomunicacions amb un ambiciós pla de creixement per a convertir-se en un dels líders del sector en els propers cinc anys. Des del seu llançament, fa tot just un any, ha incorporat diversos operadors locals a la seva estructura i té, a més, un sòlid pla per a créixer orgànicament amb unes tarifes molt competitives en telefonia, internet i televisió.

El grup 7Play basa la seva activitat en el desenvolupament d'infraestructures d'internet d'alta velocitat, la creació d'una variada oferta de productes i la integració d'empreses locals de telecomunicacions que troben en 7Play un suport per a continuar desenvolupant-se.

"Amb l'entrada d'eTelecom i la previsió que tenim d'incorporar noves operadores a Catalunya i la Comunitat Valenciana, podrem escometre millor els nostres plans d'expansió i desenvolupament a la zona del Mediterrani, assenyala José Carlos Oya, conseller delegat de 7 Play

Ens alegra poder sumar a la nostra estructura tot el coneixement i l'experiència de l'equip d'eTelecom, la qual cosa ens permetrà continuar creixent junts", afegeix José Carlos Oya

Comptant amb eTelecom, 7Play suma ja 17 operadors locals dins de la seva estructura. A més d'una xarxa pròpia de fibra òptica pròpia que arriba a 300.000 llars a Andalusia, Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Galícia i Aragó, la companyia té acords amb els principals majoristes de xarxes neutres per a oferir serveis de connectivitat.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement