PUBLIREPORTATGE

Espina Maquinària: 54 anys de servei, primeres marques i innovació

Per apropar totes les seves novetats i la solidesa dels seus serveis al públic, un any més, Espina Maquinària i el seu equip professional estan presents a la Fira de Sant Josep. Visiteu-los!

Espina 3x2

L'empresa familiar Espina Maquinària és una empresa que va començar l'any 1968 en un petit taller de reparació i venda de maquinària agrícola de Mollerussa. A començaments dels anys 90, l'empresa va entrar en el sector del lloguer de la maquinària per a la construcció d’obra pública i civil, iniciant una etapa de creixement que va portar l’empresa a traslladar les seves instal·lacions a una nova ubicació amb l’objectiu de donar un millor servei a tots els clients i col·laboradors.

Tallers Espina (3)
Espina Maquinària i el seu equip professional, presents a la Fira de Sant Josep

Avui, cinquanta-quatre anys després de la seva fundació i des de la seva seu logística de Vila-sana, l'empresa és reconeguda com una gran distribuïdora de primeres marques al mercat, centrada en la venda, el lloguer, la reparació i la prestació de serveis vinculats a múltiples i diversos àmbits: la construcció, la indústria, l'agricultura, la jardineria i el sector forestal. Amb relació a tots ells, l'equip tècnic de l'empresa treballa per aportar-hi tota la seva experiència i coneixements més actuals.

Mantenint el seu esperit innovador, actualment l'empresa ha ampliat l’espai destinat a la venda, incorporant una nova línia de negoci adreçada al sector jardineria i forestal de la mà de les primeres marques en aquest sector.

Per apropar totes les seves novetats i la solidesa dels seus serveis al públic, un any més, Espina Maquinària i el seu equip professional seran presents a la Fira de Sant Josep. Visiteu-los!

Tallers Espina (4)
L'empresa ha ampliat l’espai destinat a la venda, incorporant una nova línia adreçada al sector jardineria i forestal

comentaris