Estefania Reñé, SAS, Pastoret de la Segarra, Alier i Tomàs Cusiné premis Cambra 2022

Els Premis Cambra 2022 es van atorgar en cinc categories: Premi Cambra a l’Emprenedoria, Premi Cambra a la Internacionalització, Premi Cambra a la Sostenibilitat, Premi Cambra a la Innovació i Premi a la Trajectòria Empresarial
Lliurament dels premis Cambra 2022 ©COCIL
photo_camera Lliurament dels premis Cambra 2022 ©COCIL

El teixit industrial, comercial i econòmic de les terres lleidatanes recupera el reconeixement a l'esforç i la tenacitat, per part de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida. Han passat tretze anys de la darrera edició dels Premis Cambra, i aquest dijous l'entitat va reunir a més de 300 empresaris, al Teatre de la Llotja per reprendre la convocatòria. 

Els Premis Cambra 2022 es van atorgar en cinc categories: Premi Cambra a l’Emprenedoria, Premi Cambra a la Internacionalització, Premi Cambra a la Sostenibilitat, Premi Cambra a la Innovació i Premi a la Trajectòria Empresarial.

Estefania Reñé, rebia el reconeixement Cambra a l’Emprenedoria pel projecte de llibreria La Sabateria, un comerç dinamitzador del barri i de l’art i la cultura de la ciutat de Lleida, amb una àmplia proposta d’activitats culturals i artístiques gratuïtes. 

La paperera Alier ha rebut el Premi Cambra a la Sostenibilitat, per la seva contribució a l’economia circular i pel seu compromís amb la transició energètica.

El Premi Cambra a la Internacionalització ha recaigut sobre Sustainable Agro Solutions, una empresa dedicada les solucions agrícoles sostenibles i rendibles per a la cura nutricional dels cultius, reconeguda per la seva evolució creixent en mercats internacionals. 

L'elaborador de productes làctics Pastoret de la Segarra de Sant Guim de Freixenet rebia el Premi Cambra a la Innovació, per fusionar tradició i innovació i convertir-lo en l’ADN de l’empresa; i per la seva innovació de producte, apostant per la investigació de nous ingredients i nous mètodes d’elaboració.

L'empresari Tomàs Cusiné va rebre el guardó Cambra, a la Trajectòria Empresarial, per donar a conèixer els vins de Lleida i la seva DO Costers del Segre arreu des del 1985, per la seva contribució a la sostenibilitat i el paisatge de les nostres terres, i per l’important desenvolupament de l’enoturisme i l’esport. 

El president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, ha reconegut durant l’acte que a Lleida “si bé no tenim a la nostra demarcació una alta densitat empresarial, si tenim un teixit empresarial molt competitiu, tant en l'àmbit nacional com internacional”. I ha afegit: “Valors, talent i resiliència són les nostres fortaleses, davant els reptes globals sobrevinguts després de la pandèmia. I per poder superar aquesta situació, necessitarem un teixit potent, dinàmic i generador d’ocupació, que ens permeti arrelar la població al territori i no ens provoqui la fuga de talent”.

La vetllada va estar amenitzada pels gags teatrals de la companyia de teatre lleidatana Inhabitats, i ha comptat amb la participació especial de Ferran Adrià, president d’elBullifoundation. L’acte ha finalitzat amb un còctel networking.

      

Comentaris