Exhibició de cocteleria i cuina amb José Person i Jesús Gimena

Black Berry i L'Espurna protagonitzen un maridatge de combinats amb cuina creativa
231123_JosePerson_JesusGimena
photo_camera José Person va maridar els cóctels de Black Berry amb la cuina creativa de Jesús Gimena

José Person, de la cocteleria Black Berry, va maridar ahir al vespre, dia 23 de novembre, els còctels del Black Berry amb la cuina creativa de Jesús Gimena del restaurant L'Espurna en el marc del segon aniversari del restaurant lleidatà. Les connexions entre els combinats i els plats, des del punt de vista cromàtic, país d'origen, característiques organolèptiques o conceptes comuns, van ser els eixos de les diferents aliances o simfonies gustatives.

Destaca la fusió cromàtica i de sabors entre còctels com el Roku Cucumlet i la cuina creativa, com l'Ensaladilla Verda de Tardor o el Taco de Porc Mexicà. Els tocs fumats de la Corvina a la brasa es van adaptar al Penicilin amb whiskies Dyc 15 i Laphroaig 10. El plat principal, Royal de Senglar, va combinar-se amb un Chicha Sour de Pisco. El final dolç va incloure recreacions amb Brandy Fundador Triple Fusta i Mel amb Mató del Cadí.

Els assistents van explorar les harmonies entre els còctels exclusius de José Person i la cuina innovadora de Jesús Gimena. Les connexions subtils entre ingredients i sabors van proporcionar una experiència gastronòmica única, una col·laboració entre la cocteleria Black Berry i el restaurant L'Espurna que va ser celebrada i gaudida pels assistents.

Comentaris