Sercodaga, empresa lleidatana en gestió de menjadors escolars, premiada pels seus menús saludables

El gerent de Sercodaga, Joan Vila, va rebre el premi en una jornada especial que va incloure la participació activa dels alumnes de les escoles Jaume Miret de Soses i Parc del Saladar d'Alcarràs

photo_camera Joan Vila, gerent de Sercodaga, en el moment de rebre el guardó BO, SA I D'AQUÍ

Sercodaga, empresa lleidatana especialitzada en gestió de menjadors escolars i càtering, i en l'elaboració de menús escolars que promouen una nutrició equilibrada, va ser distingida el passat dijous 23, amb el reconeixement de l'entitat BO, SA I D'AQUÍ, per la seva dedicació en oferir menús escolars amb productes frescos, ecològics i de proximitat. El premi, recollit pel gerent de l'empresa, Joan Vila, va ser l'epicentre d'una jornada especial que va involucrar els nens i nenes de les escoles Jaume Miret de Soses i Parc del Saladar d'Alcarràs.

Durant l'acte, els petits van tenir l'oportunitat de xerrar, compartir les seves opinions i gaudir d'una actuació musical a càrrec de Rikki de @xiulaoficial, col·laborador actiu de la campanya: BO, SA I D'AQUÍ. Aquesta iniciativa, que destaca els centres educatius compromesos en menús saludables amb productes locals, ha aconseguit unir la gastronomia amb la música per promoure un estil de vida saludable entre els més petits.

BO, SA I D'AQUÍ és una entitat amb l'eslògan "Mengem bo. Fem música. Som escola", que encapçala una campanya de comunicació destinada a acostar artistes coneguts del panorama musical català als espais de lleure de les escoles que promouen una alimentació sostenible i saludable. L'objectiu d'aquesta iniciativa és destacar els menjadors escolars que treballen amb productors locals i prioritzen la qualitat dels aliments.

L'empresa Sercodaga, a més de rebre aquesta distinció, continua sent un exemple del compromís amb la qualitat proximitat, ja que la seva missió és fer arribar als menjadors escolars els aliments de proximitat de Catalunya. La col·laboració amb músics joves catalans com a ambaixadors d'aquest model de proximitat que promou la campanya "Mengem bo. Fem música. Som escola", destaca el valor de la qualitat per sobre del preu en l'àmbit de la nutrició escolar.

Sobre Sercodaga

Sercodaga destaca pel seu compromís amb la qualitat dels productes i el desenvolupament saludable dels infants.

Amb una clara aposta per l'ecologia i la sostenibilitat, la oferta gastronòmica de Sercodaga es distingeix per la seva estreta relació amb productes ecològics, de proximitat i de temporada. Cada plat preparat és una oda a la frescor i a l'impacte positiu en el medi ambient.

La pausa per menjar és una oportunitat per educar, afavorir l'autonomia i promoure una alimentació saludable. Amb aquesta perspectiva, l'empresa considera que seure a taula és una part essencial del procés educatiu dels infants, un moment fonamental per consolidar bons hàbits alimentaris.

Cercant l'excel·lència en tots els àmbits, l'empresa col·labora estretament amb els seus clients per adaptar l'oferta gastronòmica a les expectatives i necessitats de cada centre. La empresa treballa activament per millorar les dietes amb deficiències, demostrant un compromís constant amb la salut i el benestar dels infants.

Amb Sercodaga, la salut dels infants es converteix en una prioritat, demostrant que cada menjador escolar pot ser un espai on els bons hàbits alimentaris es converteixen en una part intrínseca de l'educació dels més joves

La innovació és un altre pilar fonamental per Sercodaga, que introdueix tecnologia a la cuina per garantir una preparació precisa i de qualitat. A través d'aquesta combinació de tradició i modernitat, l'empresa busca aconseguir el seu objectiu primordial: oferir una alimentació sana i equilibrada.

En la seva dedicació diària per oferir productes ecològics, respectuosos amb el medi ambient, i productes de proximitat, Sercodaga es consolida com una empresa especialitzada en l'elaboració de menús escolars i càtering. Cada plat, confeccionat i controlat per una dietista-nutricionista, representa la garantia d'una experiència gastronòmica que posa la salut en primer pla.

Comentaris