Motor Tàrrega aposta per l’autoconsum i les energies renovables

L’empresa Motor Tàrrega finalitzarà aquest any amb la instal·lació de 442 plaques solars, un total de 214kWp instal·lats
Instal·lació en la seu de Barcelona de Motor Tàrrega ©MT
photo_camera Instal·lació en la seu de Barcelona de Motor Tàrrega ©MT

En la seva trajectòria cap a la lluita contra el canvi climàtic, l’ús de renovables i la reducció d’emissions de CO₂, Motor Tàrrega ha encarregat a l’empresa Ecovat un projecte de millora energètica, que consisteix en la instal·lació de plaques solars en 4 dels seus centres. Concretament, s'han instal·lat a les seus de Tàrrega, Barcelona, Girona i Figueres com a resultat d’un projecte innovador per l’autoconsum, la sostenibilitat i l’estalvi energètic, del grup Motor Tàrrega.

Motor Tàrrega ha fet una aposta decidida i innovadora, no tan sols en l’àmbit de les energies renovables, sinó en el que significa com aportació corporativa als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030 

Instal·lació en la seu de Tàrrega de Motor Tàrrega ©MT
Instal·lació en la seu de Tàrrega de Motor Tàrrega ©MT

Fins ara, s’han instal·lat 91 mòduls fotovoltaics a Tàrrega amb 45.5kWp, 147 a Barcelona 66.88kWp, 96 a Girona amb 48kWp i 108 a Figueres amb 54kWp un total de 442 unitats i 214kWp instal·lats.

El nostre objectiu es que un 60% de l’energia consumida sigui produïda per les plaques instal·lades a cada centre” explica el Director General de la companyia Xavi Esteve

La iniciativa farà possible reduir 36,2 tones de CO₂ l’any entre totes les seus de la companyia a Catalunya, contribuint a la millora de les condicions energètiques. Les instal·lacions fotovoltaiques executades es troben en el règim d’autoconsum amb compensació d’excedents, fet que permet obtenir el màxim rendiment de la generació d’energia.

Carregadors elèctrics en els centres de treball ©MT
Carregadors elèctrics en els centres de treball ©MT

Grup Motor Tàrrega, en aquest compromís pels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i l’Agenda 2030, no tan sols ha actuat en el que afecta les seves infraestructures energètiques, sinó que també ho fa en la projecció de la mobilitat sostenible presentant la nova gamma de camions elèctrics Renault Trucks E-Tech. La companyia té la voluntat d’expandir el coneixement de la nova logística sostenible als seus clients, i acompanyar-los en la transició en l’estalvi energètic més efectiu.  

L’empresa es reafirma en la seva aposta per la mobilitat sostenible que es va iniciar fa un any amb la instal·lació de 13 carregadors elèctrics en les diferents seus, 4 dels quals d’alta potència.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement