New Holland potència la seva oferta de tractors amb major rendiment, versatilitat i confort per al sector fruiter

Agrotec Motor Tàrrega va presentar la nova sèrie de tractors fruiters New Holland desenvolupats per treballar amb eficàcia entre qualsevol mena de filera

Agrotec, va presentar la nova sèrie T4 FNV Stage de New Holland ©Agrotec
photo_camera Agrotec, va presentar la nova sèrie T4 FNV Stage de New Holland ©Agrotec

Agrotec, concessionari oficial de la marca New Holland va presentar davant dels seus clients la tan esperada sèrie T4 FNV Stage V, que ha arribat per revolucionar el sector agrícola. L’acte, al qual van assistir més d'un centenar de persones, tenia com a objectiu mostrar les singularitats i característiques específiques de cadascun dels tres models que es presentaven.

Toni Panadès, Director de ventes d’Agrotec, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als convidats i acompanyar-los en una visita a les instal·lacions d’Agrotec, i l’exposició de la resta de productes New Holland que comercialitza la firma lleidatana.

Agrotec, va presentar la nova sèrie T4 FNV Stage de New Holland ©Agrotec
Agrotec, va presentar la nova sèrie T4 FNV Stage de New Holland ©Agrotec

Durant els parlaments Toni Esteve, Conseller Delegat grup Motor Tàrrega va destacar la rellevància que la marca New Holland ha aportat a l’equip d’Agrotec en tan sols dos anys. Per la seva banda el director general de New Holland Espanya, Aitor Gatius, natural de terres lleidatanes, va mostrar la seva satisfacció pel fet de poder presentar aquesta sèrie a les seves terres.

Finalment, Enrique Ayora, responsable de producte, va ser l’encarregat de presentar els nous models T4 FNV Stage V, una sèrie molt esperada per tots, a causa del seu disseny i enginyeria. Una gamma que ofereix dues versions, una amb cabina T4 FNV CAB Stage V, i sense cabina T4 FNV Roots Stage V.

És una gamma lleugera i compacta amb una excel·lent maniobrabilitat, pensada per fer treballs de camp especialment amb fruiters i vinyes. La seva ergonomia i suavitat de conducció afavoreixen el rendiment de l’operari.

Comentaris