Pinterest: La xarxa social per a les petites empreses

En poques paraules, a Pinterest els teus esforços tenen una major recompensa que en altres plataformes
Pinteres imatges d'establiments
photo_camera Pinteres imatges d'establiments

Pinterest és una xarxa social centrada en el contingut multimèdia. Aquesta plataforma et permet compartir, cercar i recopilar contingut de diverses temàtiques en forma d'imatges o vídeos.

El seu propi nom ja descriu l’estratègia en la qual es centra el seu funcionament: Pinterest (pin=xinxeta, interest= interès). Així doncs, la base d'aquesta xarxa són els interessos en comú, els quals pots compartir en el teu espai personal (taulell), mitjançant l'ús de pins (xinxetes).

La plataforma facilita compartir i organitzar lliurementtant el teu contingut com el d'altres usuaris, permetent així, una circulació més ràpida i eficient de les publicacions.

Pinteres imatges de la plataforma de treball
Pinteres imatges de la plataforma de treball

Encara que des del 2010 ha sigut una xarxa de gran creixement, acostuma a ser oblidada com a eina de màrqueting. Fins ara, la majoria de petits negocis, es recolzaven majoritàriament en altres xarxes com Instagram o TikTok, però cada cop és més complicat seguir el ritme frenètic de publicacions que aquestes plataformes requereixen per tenir un mínim impacte, encara més si comptes amb un equip petit.

Beneficis principals que pot aportar Pinterest al teu negoci:

- Major visibilitat, menys pressions: A Pinterest la cronologia perd importància, l'ordre de les teves publicacions només depèn de tu. En aquesta xarxa podràs deixar de lluitar constantment perquè el teu contingut més recent no eclipsi el contingut més antic. A més, tindràs l'oportunitat de crear categories, editar, destacar o eliminar publicacions al teu gust. Amb Pinterest tindràs una major llibertat per organitzar el teu espai personal.

- Trànsit amb major impacte: A Pinterest, la quantitat de seguidors no determina l'abast de les teves publicacions. A més, en basar-se en interessos en comú, els teus productes arribaran majoritàriament a usuaris que siguin compradors potencials. A més, aquests podran accedir fàcilment al teu lloc web a través dels enllaços directes en les teves publicacions, o bé, des de Google Imatges, on també apareixeran els teus productes.

- Baixa competència: Amb més de 150 milions de visites diàries, aquesta xarxa social és poc utilitzada per altres negocis, el que crea un ambient amb poca competència i molts consumidors.

En poques paraules, a Pinterest els teus esforços tenen una major recompensa que en altres plataformes.

Pinterst
Pinterst

Oblida't dels algoritmes asfixiants d'altres xarxes socials, les teves publicacions no desapareixeran en el temps, és més, continuaran arribant a gent nova cada dia. La comunitat de Pinterest ha demostrat tenir una major implicació i participació amb el contingut de la plataforma, però el que és més important, sense dependre del nombre de seguidors.

Comença a gaudir dels beneficis de formar part d'aquesta comunitat amb més de 433 milions d'usuaris mensuals, els quals inverteixen en compres inclús el doble que en altres xarxes, gràcies al fet que els usuaris de Pinterest utilitzen l'aplicació per cercar productes del seu interès, els quals poden ser els que ofereix el teu negoci.

A Nubulus volem ajudar-te a complir els teus objectius empresarials i donar-te el suport necessari en el moment que vulguis fer el pas d'obrir un compte gratuït a Pinterest.

Comentaris