30.09.2022 |

Plusfresc impulsa la reducció de paper a totes les seves botigues

#EMPRESA | Plusfresc va establir l'any 2019 un Pla Estratègic de dos anys que contemplava la implementació de diverses mesures encaminades a convertir la cadena en una companyia sostenible
Imatges de Sunka, el cor de Plusfresc @Territoriscat
Els tiquets podran ser consultats a partir d'ara a través de l’APP o del web de compra de la companyia.
Plusfresc impulsa la reducció de paper a totes les seves botigues

Plusfresc, la cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, donarà ara l'opció als clients de no imprimir els seus tiquets de compra per estalviar el paper que aquests generen. Els tiquets que deixaran d'imprimir-se seran digitalitzats i podran ser consultats en temps real a través de l'APP o del web de compra de la companyia.

Aquesta iniciativa s'uneix a les altres que la cadena impulsa des del 2019 per contribuir a la protecció i a la millora del medi ambient, com ara la reducció del plàstic, d'acord amb el Pla Estratègic establert per la companyia aquell any

"La sostenibilitat és a Plusfresc una de les nostres màximes prioritats. Volem continuar treballant per impulsar tots aquells projectes que ens permeten posar el nostre gra de sorra a l'hora de millorar la situació del nostre planeta, quelcom que és important però que en aquests moments és més necessari que mai", explica Rafel Oncins, director de RSE a Plusfresc.

Amb aquesta decisió, la companyia lleidatana dona un pas més en el seu objectiu d'eliminar totalment el paper dels seus establiments. En aquest sentit, els clients de Plusfresc poden consultar des de fa temps els seus vals descompte a través també de l'APP o del web de compra de l'empresa, sense necessitat d'imprimir-los en caixa.

 

Compromís amb la sostenibilitat

La cadena de supermercats porta anys impulsant accions amb la voluntat de posicionar-se com una companyia responsable amb el medi ambient. En aquest sentit, Plusfresc va establir l'any 2019 un Pla Estratègic de dos anys que contemplava la implementació de diverses mesures encaminades a la consecució d'aquest objectiu. Així, en el marc d'aquest pla, l'empresa va decidir fa dos anys eliminar el plàstic en tots els seus establiments a través de, entre d'altres, la supressió de totes les bosses que no fossin de plàstic reciclat i la substitució de gots, coberts i palletes d'un sol ús per altres de material compostable.

Com a part també d'aquesta aposta per la sostenibilitat, Plusfresc ha renovat recentment tots els seus sistemes d'il·luminació, implementant tecnologia d'il·luminació led, i també els sistemes de renovació de gasos, i ha substituït els murals frigorífics per portes de vidre i ha instal·lat centrals de fred amb certificat AA.

Plusfresc impulsa la reducció de paper a totes les seves botigues
comentaris