El primer pas per tenir el teu negoci a Internet

Google My Business és una eina gratuïta de Google, molt senzilla d’utilitzar que permet als negocis locals gestionar la seva presència a Internet, concretament en les cerques i els mapes de Google
Què és Google My Business
photo_camera Què és Google My Business?

Què és Google My Business?

Imatges article NUBULUS (2)Google My Business és una eina gratuïta de Google, molt senzilla d’utilitzar que permet als negocis locals gestionar la seva presència a Internet, concretament en les cerques i els mapes de Google. Gràcies a la fitxa de Google My Business, els clients poden trobar el teu negoci i descobrir informació rellevant sobre aquest. 

És una eina especialment útil per aquells negocis que tenen un punt de venda físic com restaurants, gestories o concessionaris, entre altres.

Avantatges que et proporciona

És una eina molt pràctica i senzilla de gestionar.

Ofereix serveis de primera qualitat i és totalment gratuïta.

Gestionar la informació i mostrar el teu negoci de manera professional, verificant el teu negoci i omplint la fitxa d’aquest amb informació completa i organitzada, fotografies atractives, ofertes actualitzades o el catàleg de productes o serveis, entre altres.

Interactuar amb els clients a través del mateix panel gràcies a diferents apartats que conté l’eina; el de preguntes i respostes, el de missatges instantanis, els seguidors i les ressenyes.

Dona al negoci una major visibilitat en les cerques de Google

Millora el posicionament en cerques locals, ja que quan els usuaris facin una cerca relacionada amb el negoci en la mateixa zona geogràfica, Google els mostrarà els resultats propers dels quals tingui una fitxa. Per exemple, si tens una pizzeria a Mollerussa i un usuari fa una cerca de: "pizzeria Mollerussa", si tens una bona fitxa a Google My Business, la teva apareixerà en el llistat de suggeriments (doncs s’haurà de treballar aparèixer en els primers resultats del llistat). Apareixerà també el llistat si només cerca “pizzeria”  i té el GPS activat o té la sessió de Google oberta, ja que Goole filtra per zona geogràfica.

Imatges article NUBULUS (1)Millora la presència digital del teu negoci gràcies a les ressenyes dels teus propis clients, reforçant així la teva credibilitat com empresa i generant confiança en els clients potencials.

Els usuaris podran trobar el negoci de manera molt senzilla, ja que dins de la fitxa hi ha diferents opcions per posar-se en contacte; la ubicació física, telèfon, correu electrònic, etc.

L’eina té estadístiques que et permeten saber com cerquen els clients el teu negoci i quina és la seva procedència, quants usuaris et telefonen directament des del resultat de Google My Business, inclús t’ajuden a esbrinar com optimitzar les interaccions amb els usuaris per millorar els resultats.

En definitiva, si tens un negoci físic és essencial que treguis el major rendiment a la teva fitxa de Google My Business. Si encara no ho estàs fent, és el moment de passar a l’acció.

Tot el que necessites saber per posar a punt la teva fitxa ho trobaràs a la guia de Google My Business de Nubulus. 

https://nubulus.cat/guia-google-mybusiness

QR-guia

comentaris