Contingut patrocinat

La Salle Mollerussa reconeix a les empreses el seu suport material i formatiu

Coincidint amb l'acte de lliurament d'orles als alumnes que va cloure el cicle formatiu del període 2020-22, el Col·legi La Salle Mollerussa ha volgut premiar diverses empreses, en reconeixement del seu suport
DSC_1709
photo_camera Els empresaris premiats van rebre el reconeixement de l'alumnat de La Salle Mollerussa

Són moltes les empreses i autònoms que col·laboren amb La Salle Mollerussa, però enguany les distincions han estat per a les següents empreses:
Ambulàncies Falck, amb la presència del Sr. Xavier Pérez, cap de Service Manager & Private esdeveniments, per la cessió d'ambulàncies i materials per fer pràctiques al centre; Autoescola Cappont, amb la presència de la Sra. Dolors Monzón, propietària de l'Autoescola Cappont, per acollir alumnes en pràctiques i fer xerrades a l'escola; INTEC, amb la presència del seu propietari, el Sr. Xavier Arderiu, i del gerent el Sr. Gerard Salvia, per acollir alumnes en pràctiques i per la donació de material de robòtica. I finalment, l'empresa Comercial Jogar de Lleida, amb la presència dels Srs. Jordi Pifarré i Albert Massana, responsables de Comercial Jogar, per la donació de material de pintura i abrasius per al taller de mecànica de grau superior, que permet als alumnes desenvolupar el mòdul de xapa i pintura.

Coincidint amb l'acte de lliurament d'orles als alumnes que han conclòs un cicle formatiu durant el període 2020-22, el Col·legi La Salle Mollerussa ha volgut premiar diverses empreses, en reconeixement del seu suport material i la seva col·laboració en la formació d'alumnes en pràctiques i exalumnes que actualment formen part de les seves plantilles


Aquesta és només una petita representació de les empreses que col·laboren braç a braç i any rere any amb La Salle Mollerussa per tal de millorar la formació dels alumnes i donar-los millors oportunitats laborals.

Julio Miralles, coordinador de la Formació Professional de La Salle Mollerussa, i Ismael Montoro, responsable d'empreses de La Salle Mollerussa, es van mostrar molt satisfets per aquestes col·laboracions i van agrair que hi hagi tantes empreses amb aquesta sensibilitat per a la bona formació de l'alumnat.

Comentaris