Convocatòria per a directius i responsables de màrqueting de les empreses lleidatanes

Des de la direcció de Xtrategics destaquen que en aquesta setena edició la innovació serà l'eix central de les ponències, ja que s’ha constatat que el procés de transformació digital s’està aplicant en moltes d’aquestes empreses
Trobada Empresarial sobre Transformació Digital 2019
photo_camera Trobada Empresarial sobre Transformació Digital, arxiu ©JosepAPérez

Xtrategics i Fira de Mollerussa han rebut la confirmació de 350 participants en la setena edició de la Trobada Empresarial sobre Transformació Digital, que tindrà lloc aquest dijous al Teatre L'Amisitat de la capital del Pla d'Urgell. L'ens firal ha inclòs la trobada en el programa d'activitats de la commemoració dels 150 anys de la Fira de Sant Josep.

Des de la direcció de Xtrategics destaquen que en aquesta setena edició la innovació serà l'eix central de les ponències, ja que s’ha constatat que el procés de transformació digital s’està aplicant en moltes d’aquestes empreses, la qual cosa ha portat a fer un pas més enllà i abordar d’altres qüestions com la innovació.

Trobada Empresarial sobre Transformació Digital 2019
Trobada Empresarial sobre Transformació Digital, arxiu ©JosepAPérez

Respecte a les ponències d’aquesta convocatòria hi participaran reconeguts professionals de diversos àmbits tecnològics. Així, entre els conferenciants que hi participaran figuren, entre altres, Pau Garcia-Milà, emprenedor nomenat Innovador de l’any per MIT-TR-35 i que parlarà sobre les noves regles socials de la tecnologia i les noves formes d’oferta i demanda; el mediàtic en temes de ciberseguretat i espionatge, Elies Campo; la directora de Cultura, Organización y Personas, Laura Ravés, qui abordarà la captació de talent i el canvi de regles a les empreses; el referent a nivell mundial en intel·ligència artificial, Xavier Azemar, amb la xerrada Ecosistemes d’Innovació, o el president de la Cambra de Comerç de Lleida i fundador i director del Grupo Saló, Jaume Saltó.

Destacar la suma enguany de col·laboradors institucionals i empresarials de les Terres de Lleida com la Generalitat, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, la Diputació de Lleida, Pimec, la Cambra de Comerç Lleida o l’associació empresarial Agrupem.

  

comentaris