Intel路lig猫ncia artificial i la ciberseguretat eixos de la Trobada Empresarial sobre Transformaci贸 Digital

La consultoria de serveis en internet Xtrategics i Fira de Mollerussa van reunir m茅s de 350 professionals en el Teatre L鈥橝mistat de la capital del Pla d鈥橴rgell

Trobada Empresarial #LleidaDigital  ©JosepAPérez
photo_camera Trobada Empresarial #LleidaDigital ©JosepAPérez

鈥淓s parla poc de frac脿s quan es tracta d鈥檈mprenedoria, quan l'habitual 茅s fracassar i lo extraordinari i no gaire habitual 茅s tenir 猫xit鈥, amb aquestes paraules encetava Pau Garcia-Mil脿 la primera pon茅ncia de la Trobada Empresarial Sobre Transformaci贸 Digital.

Pau Garcia-Mil脿 va crear eyeOS una soluci贸 de virtualitzaci贸 que en poc temps va adquirir telef貌nica. Des de les hores s鈥檋a dedicat amb un equip de col路laboradors a orientar i ajudar a nous emprenedors.

Garcia-Mil脿 va assegurar que l鈥檕bjectiu de l鈥檈mprenedoria no ha de ser tenir 猫xit sin贸 鈥渇racassar el m茅s r脿pid possible amb el menor cost鈥 per tal de poder provar moltes possibilitats

En aquest sentit, el ponent va parlar d鈥檈ines que permeten treballar en aquest sentit com el ChatGPT. Una aproximaci贸 a la intel路lig猫ncia artificial que permet desenvolupar projectes empresarials, formularis, p脿gines web, continguts entre altres mat猫ries, en escassos deu minuts.

Trobada Empresarial #LleidaDigital  漏JosepAP茅rez
Trobada Empresarial #LleidaDigital 漏JosepAP茅rez

La setena edici贸 del certamen tecnol貌gic de refer猫ncia en terres lleidatanes, es va celebrar aquest dijous en el Teatre L鈥橝mistat de Mollerussa amb la participaci贸 de 350 professionals de sectors molt diversos, segons va explicar el directiu de Xtrat猫gics, Narc铆s Rom脿.

Els empresaris troben en la jornada propostes de tecnologia i negoci, per en realitat el que els interessa 茅s saber com incorporem la tecnologia a les seves activitats i com utilitzar les xarxes per arribar al nombre m茅s gran de clients

Els professionals volen entendre quins recursos tindran al seu abast en els pr貌xims anys per seguir competint en el mercat, destaca Rom脿.

Trobada Empresarial #LleidaDigital  漏JosepAP茅rez
Trobada Empresarial #LleidaDigital 漏JosepAP茅rez

Una altra de les qualitats que destaquen els assistents en la trobada i la relaci贸 entre empresaris i professionals dels sectors tecnol貌gics.

La trobada tamb茅 ha comptat amb la pon猫ncia de Laura Rav茅s, que ha parlat sobre el Talent i la manera de canviar les regles de les empreses. Des de l鈥檈mpresa Cisco, Xavier Azemar va parlar sobre economia d鈥檌nnovaci贸.

Trobada Empresarial #LleidaDigital  漏JosepAP茅rez
Trobada Empresarial #LleidaDigital 漏JosepAP茅rez

La part central de la trobada va ser la dedicada a la intel路lig猫ncia artificial, en una taula rodona que van compartir Eva Corretge de la companyia Frit Ravich, Ramon Figueres de Tecsidel, i Marta Bar贸 de la consultoria Xtrategics; va moderar la xerrada el director del Grup Salt贸, Jaume Salt贸.

La conclusi贸 de la taula rodona va ser que la intel路lig猫ncia artificial no s鈥檋a de veure com una amena莽a o una oportunitat, en realitat 茅s una oportunitat per crear i provar coses i identificar les que poden funcionar amb el m铆nim cost possible. Tamb茅 va explicar Salt贸 que ha de permetre generar llocs de treball i noves activitats.    

El certamen tecnol貌gic compta amb el suport de l鈥Ajuntament de Mollerussa i la Diputaci贸 de Lleida.

Trobada Empresarial #LleidaDigital  漏JosepAP茅rez
Trobada Empresarial #LleidaDigital 漏JosepAP茅rez

 

comentaris