La Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Mollerussa arriba a la 7a edició

La ciberseguretat i les noves normes de la tecnologia són alguns dels temes que s'abordaran en la jornada

Presentació aquest matí del programa de la 7a Trobada Empresarial
photo_camera La presentació del programa de la 7a Trobada Empresarial

L’alcalde de Mollerussa i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona; el soci de la firma Xtrategics, Narcís Romà, i el director de l’ens firal, Xavier Roure, van presentar aquest dimarts la 7a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital, esdeveniment que es realitzarà el dia 9 de març al teatre L’Amistat i que confia a aplegar entre 250 i 300 participants. La jornada, que està adreçada a equips directius, abordarà enguany temes com la ciberseguretat, l’espionatge, el talent o les noves regles socials de la tecnologia, ponències que aniran a càrrec de professionals reconeguts en l'àmbit empresarial. La convocatòria servirà també per obrir el programa d’actes previs a la 150 Fira de Sant Josep.

Amb relació a la trobada, que es va començar a fer el 2016 per la consultora de negocis d'Internet, Xtrategics, passant a ser coorganitzada des del 2017 també per Fira de Mollerussa, Solsona en valora el creixement en qualitat any rere any, consolidant-la i fent que institucions com la Generalitat, el Consell Comarcal, la Diputació de Lleida, Pimec o la Cambra de Comerç Lleida, així com altres entitats com Agrupem Mollerussa, col·laborin i participin en l’edició d’enguany. A més d’aquesta “suma” de col·laboradors, l’alcalde en destaca la repercussió d’acollir aquesta cita empresarial, “que situa Mollerussa i el Pla d’Urgell com un espai de trobada professional en un entorn digital”. 

Per la seva part, Narcís Romà va desgranar aquest dimarts el cartell d’enguany amb els ponents que intervindran en aquesta setena trobada, un seguit de reconeguts professionals de diversos àmbits tecnològics. Així, entre els conferenciants que hi participaran figuren, entre altres, Pau Garcia-Milà, emprenedor nomenat Innovador de l’any per MIT-TR-35 i que parlarà sobre les noves regles socials de la tecnologia i de les formes d’oferta i demanda; el mediàtic en temes de ciberseguretat i espionatge, Elies Campo; la directora de Cultura, Organización y Personas de MPM Software, Laura Ravés, qui abordarà la captació de talent i el canvi de regles a les empreses; l'expert en intel·ligència artificial, Xavier Azemar, amb la xerrada Ecosistemes d’Innovació; o el president de la Cambra de Comerç de Lleida i fundador i director del Grupo Saltó, Jaume Saltó

La jornada preveu aplegar entre 250 i 300 inscrits

A falta de més de dues setmanes per a la 7a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital, el ritme d’inscripcions és bo, segons van assenyalar dimarts tant Solsona com Romà, confiant a acabar registrant una xifra similar a anys anteriors d’entre 250 i 300 participants. 

D’altra banda, Narcís Romà va voler incidir en el fet que la jornada no només vol "transmetre continguts", sinó que també dedica una part del matí a networking amb l’objectiu que els assistents puguin relacionar-se entre ells. 

Romà es va mostrar satisfet, així mateix, pels col·laboradors d’enguany, i es va referir a l’interès que ha mostrat la Generalitat per la jornada i el seu reconeixement dins el Mapathom de l’ecosistema d’innovació de Catalunya.


 

Comentaris