Golf Urgell dedica la quarta edició del Torneig Solidari de Pitch&Putt a la memòria d'Àngel Pujol

L'industrial i cooperant traspassat recenment Àngel Pujol va ser l'impulsor del Torneig Solidari en benefici del missioner basc Àngel Olaran.

El representants de la família Pujol, de la fundació i del Golf Urgell.
photo_camera El representants de la família Pujol, de la fundació i del Golf Urgell.

El Gol Urgell de Bellpuig va haver de tancar inscripcions en la convocatòria del quart Torneig de Pitch&Putt Solidari Àngel Olaran, després que els organitzadors van decidir dedicar la competició a la memòria de l'industrial i cooperant mollerussenc Àngel Pujol. El que fora president de la Fundació Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olarán, traspassat el mes de gener, va ser l'instigador del torneig conjuntament amb els responsables de l'equipament esportiu de Bellpuig.

El torneig va tancar amb les 72 inscripcions que permetia la competició, i va haver de deixar en llista d'espera a un gran nombre d'aficionats, que volien retre homenatge al cooperant mollerussenc. La bona acollida del Memorial va permetre recaptar més de 3.000 euros, entre les inscripcions i l'esponsorització dels 18 forats del complex.

A l'acte de lliurament dels premis hi van assistir els familiars de l'homenatjat encapçalats pel seu germà Josep Maria Pujol, així com membres de la Fundació Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, entitat a la qual es destinaran els diners del Torneig Solidari.

La família i la Fundació va agrair la sensibilitat dels participants, així com de les empreses col·laboradores i dels responsables del Golf Urgell Pitch&Putt Bellpuig.

Comentaris