02.12.2020 |
Territoris.cat

Ricard Pastó i Eva Ribalta demostren el nivell atlètic a la Mitja de Mollerussa

 

Participants en la Mitja Marató de Mollerussa
Participants en la Mitja Marató de Mollerussa
Ricard Pastó i Eva Ribalta demostren el nivell atlètic a la Mitja de Mollerussa

Ricard Pastó i Eva Ribalta no han tingut cap inconvenient amb les inclemències meteorològiques per adjudicar-se la prova en el seu territori. La convocatòria mollerussenca de la Mitja Marató, que celebrava la trenta-dosena edició, i la cursa de cinc quilòmetres han reunit vuit-cents atletes.

Entre els participants en la cursa de cinc quilòmetres han travessat la meta en primer lloc Víctor Puyuelo i Sandra Verdés, i la nova modalitat Ekiden, amb els equips Trotavengers i Peiró/Batalla com a vencedors.

sortida 2En la Mitja Marató, han seguit a Ricard Pastó, Carles Montllor en segon lloc, i Jordi Trepat, actual campió del circuit Mitges de Ponent, ha obtingut el tercer millor temps. Cal destacar Josep Domènech (Docu Lleida), que ha completat el recorregut en cadira de rodes.

Eva Ribalta, guanyadora de la Mitja de Mollerussa del 2014, s'ha imposat a Rosamari Carulla, i l'actual campiona de les Mitges de Ponent, Anna Artal ha sigut la tercera millor classificada.

Arribada d'Eva Ribalta en la Mitja Marató de MollerussaPel que fa als 5 quilòmetres, han seguit a Víctor Puyuelo, Xavier Badia, i de Roiger Estradé, en segon i tercer lloc respectivament. En dones, triomf de Sandra Verdés l'han seguit en segon lloc Ivet Flotats, i Gemma Vilella la tercera.

En la modalitat Ekiden, l'equip masculí Trotavengers s'ha imposat, seguit dels Xafatolls, i els Lactalis van ser tercers. En la categoria femenina, victòria de Peiró/Batalla seguits de Xafatolls, i en tercer lloc CA La Cistella.

La prova era la tercera de les quatre que formen el circuit Mitges de Ponent després de les celebrades a Balaguer i Tàrrega, i abans de la de Lleida, que el tancarà al novembre. La cursa també era puntuable per a la Lliga Ponent.

Arribada Ricard Pastó en la Mitja Marató de MollerussaUna de les grans novetats d'enguany és que la Mitja Marató, que organitza l'associació atlètica Xafatolls i l'Ajuntament de Mollerussa, s'ha desenvolupat sobre un circuit homologat per la Federació Catalana d'Atletisme, amb la qual cosa les marques aconseguides han puntuat per al calendari català.

La propera cita de les Mitges de Ponent serà la Mitja Marató de Lleida, que tancarà el circuit el diumenge 17 de novembre. Pel que fa a la Lliga Ponent, la següent cita arribarà diumenge 27 d'octubre, i serà la Cursa de la Barca de Vilanova de la Barca.

Podeu trobar més informació i fer les vostres inscripcions a: www.iter5.cat.

Ricard Pastó i Eva Ribalta demostren el nivell atlètic a la Mitja de Mollerussa
comentaris