Roger Estradé i Eva Ledesma s'emporten el seu pes en oli a la Cursa de les Borges Blanques

Participants en la Cursa de l'Oli de les Borges Blanques
photo_camera Participants en la Cursa de l'Oli de les Borges Blanques

Roger Estradé i Eva Ledesma, tenen assegurada la provisió d'oli Verge Extra per tota la temporada, ja que el CA Borges, organitzador de la Cursa de l'Oli, els va obsequiar amb la quantitat d'oli equivalent al seu pes. Els dos atletes es van proclamar guanyadors de la setzena edició de la cursa que se celebra en el marc de la Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i Les Garrigues, que es va celebrar aquest diumenge.

Sortida de la Cursa de l'Oli de les Borges BlanquesLa convocatòria, puntuable per la Lliga Ponent, va reunir al voltant de 800 participants que es van inscriure en les proves 10 kilòmetres i la que era la novetat d'enguany, la cursa de 5 kilòmetres, que ha tingut com a guanyadors Xavier Badia i Laura Pallejà.

L'atleta del Xafatolls Roger Estradé revalidava el triomf de l'any passat, i trepitjava l'arribada seguit de Daniel Castillo de l'AE Matxacuca, i en tercer lloc David Méndez del Triatló Serradells. Pel que fa a les fèmines Eva Ledesma del club Tri 4.40, també havia aconseguit guanyar la cursa garriguenca l'any 2016, la van seguir en el pòdium la independent Sònia Julià i en tercer lloc Imma Parrilla del club Triatló Serradells.

Roger Estradé guanya la Cursa de l'Oli de les Borges BlanquesPel que fa a la cursa curta, el guanyador va ser Xavier Badia del Pau Fisio Níam, seguit dels independents Soufiane Hammadi, i Adil Hammadi, tercer. En dones, Laura Pallejà del club Esports Truga va ser la guanyadora pel davant d'Antonia Argilés del Clos Pons Thai Runners, i de Natàlia Bernat del Runners Balaguer, tercer lloc.

Organitzada pel CA Borges, la sortida i l'arribada s'han ubicat al Passeig del Terrall, i el recorregut transitava en part per un circuit urbà i en l'altra per camins del terme. Els participants van rebre una ampolla d'oli d'oliva Verge Extra de la Cooperativa de Sant Isidre, unes malles unisex Megamo de Hoko, i van poder participar en un esmorzar popular.