28.11.2022 |
Territoris.cat

Aquest juliol, torna la Ruta de la Tapa de les Borges

Els dies 14, 15, 20 i 21, i 28, i amb la participació de més d'una desena de bars

Borges III edició de la Ruta de la Tapa interior
Els establiments oferiran la promoció de tapes des de les 20.00 fins a les 24.00 hores
Aquest juliol, torna la Ruta de la Tapa de les Borges

Després de la gran acollida que han tingut les dues darreres edicions torna la Ruta de la Tapa de les Borges, un certamen que compta amb la participació de més d’una desena de bars borgencs que oferiran la ja tradicional oferta de “tapa més quinto” per dos euros i mig.

La jornada tindrà lloc els dies 14, 15, 20 i 21, i 28 de juliol i compta amb la participació dels bars [email protected]; bar els jardins; bar de vidre; bar Lluís; bar Memphis; bar-restaurant típic Kanandreu; bar Sancho; cerveseria O’Brothers; Fig’s tapes, canyes i vins; la tertúlia; mesón del Norte i tasca la taca, que oferiran un seguit de tapes des de les 20.00 fins a les 24.00 hores.

“Tapa més quinto” per dos euros i mig

A més a més, el darrer dia, divendres 28 de juliol, es durà a terme un sorteig a la Placeta del Terrall on es rifaran 3 premis de 100 euros per bescanviar als establiments adherits. El mateix divendres, tots els bars sortiran al Terrall on es durà a terme una festa amenitzada amb acompanyament musical. D'altra banda, entre els participants també se sortejaran samarretes de la III edició de la Ruta de la Tapa de les Borges.

Els organitzadors esperen assolir la xifra de l'any passat, en què es van servir gairebé 5.000 tapes

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha declarat que “estem molt contents amb la bona rebuda que ha tingut aquesta iniciativa a les Borges, ja que l’any passat es van servir gairebé 5.000 tapes de gran qualitat, i vam tindre una elevada participació de públic, pel que estem esperançats que l’èxit es repetirà en aquesta nova edició”.

El certamen ha estat organitzat per l’Ajuntament de les Borges Blanques amb el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de la Diputació de Lleida. 

Aquest juliol, torna la Ruta de la Tapa de les Borges
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement