La Banqueta de Juneda demana mesures per la brossa del Mercat d'Antiguitats

Vehicles aparcats al mig del corriol de la Banqueta, dificultant el pas de passejadors i ciclistes, i fileres de cotxes sota els plàtans són una constant, una escena poc pintoresca al costat de la bellesa de la nostra preuada Banqueta
Vehicles aparcats a la banqueta del canal a Juneda ©LaBanqueta
photo_camera Vehicles aparcats a la banqueta del canal a Juneda ©LaBanqueta

L'Associació La Banqueta de Juneda ha demanat sensibilitat i mesures per al tractament dels residus que genera el Mercat d'Antiguitats, una activitat que s'ha traslladat definitivament al municipi, després de la renúncia d'Arbeca. Un certament que en cop temps es va traslladar de les Borges Blanques, a Arbeca, i també hi va haver una part de paradistes que ho van fer a Mollerussa.

Restes del Mercat d'Antiguitats a Juneda ©LaBanquetaEl col·lectiu ambientalista i defensor de les banquetes, no qüestiona els beneficis econòmics que pot tenir el mercat pel municipi garriguenc, i, per altra banda, consideren que fomenta la recuperació d'articles que poden allargar la seva utilitat, i com a conseqüència ajuda a la sostenibilitat. Però, per altra banda, demanen a organitzadors i a l'Ajuntament de Juneda, que prengui mesures per corregir el tractament dels residus que s'hi generen.

La Banqueta de Juneda, recorden que aquest mercat ha anat generant queixes a les poblacions on s’ha dut a terme al llarg dels anys

Mesures que s'haurien de millorar: 

Vehicles aparcats a la banqueta del canal a Juneda ©LaBanquetaEl tema de l’aparcament no està ben resolt. Vehicles aparcats al mig del corriol de la Banqueta, dificultant el pas de passejadors i ciclistes, i fileres de cotxes sota els plàtans són una constant. Una escena poc pintoresca al costat de la bellesa de la nostra preuada Banqueta.

Comentaris