Les Borges Blanques desplega el primer camp de treball per a joves del municipi

La primera de les accions de treball ha consistit a elaborar unes jardineres amb palets que serviran per decorar diferents espais del municipi, les pròximes setmanes, també està previst que el jovent pinti diferents passos de zebra del municipi amb la bandera LGTBIQ+, que restauri bancs i altres elements del mobiliari urbà 
Els nois i noies que participen en el camp de treball de les Borges Blanques @Ajuntament
photo_camera Els nois i noies que participen en el camp de treball de les Borges Blanques @Ajuntament

Una desena de nois i noies de les Borges Blanques van iniciar aquest dilluns el camp de treball de voluntariat que ofereix la possibilitat de participar en activitats de caràcter educatiu i de lleure destinades a reformar, arranjar o millorar espais municipals. Es tracta d'un col·lectiu d'estudiants d'ESO que tenen interès a col·laborar en la restauració de l'entorn de la seva ciutat. 

Es tracta d’una proposta inclosa dins del projecte Brigada Jove, i organitzada per l’Ajuntament de les Borges Blanques i l’Oficina Jove de les Garrigues

Els joves voluntaris van arrencar l'activitat duent a terme una cercavila per diferents indrets del municipi que els va permetre decidir quins havien de ser els elements de mobiliari que es restaurarien en el marc del camp de treball que s’allargarà fins al pròxim 16 de juliol. El projecte es gestiona des de l’Oficina Jove de les Garrigues, encarregada de promoure aquest camp de treball.

La primera de les accions de treball ha consistit a elaborar unes jardineres amb palets que serviran per decorar diferents espais del municipi. D’aquesta manera, els nois i noies adquiriran durant aquestes setmanes una certa experiència prelaboral, a la vegada que gaudiran de les feines més creatives i de  treballs manuals que s’aniran succeint.

Durant les pròximes setmanes, també està previst que el jovent pinti diferents passos de zebra del municipi amb la bandera LGTBIQ+, que restauri bancs i altres elements del mobiliari urbà i que converteixi tota mena de materials reciclats en elements d’utilitat per al municipi i els seus residents. Totes aquestes activitats es combinaran amb jocs i treballs manuals, com és el cas dels tallers de pintar samarretes o el taller de bombolles gegants.

Abonament gratuït a les piscines per reconèixer la tasca del jovent

Els joves voluntaris del primer camp de treball de les Borges Blanques disposar d'un adobament gratuït per a les piscines municipals, vàlid per tota la temporada. Aquesta és la manera amb què el consistori borgenc reconeixerà la tasca d’aquesta desena de nois i noies que s’han bolcat per fer de la capital de les garrigues un municipi millor.

Comentaris