27.01.2021 |
Territoris.cat

Les Borges Blanques organitza el primer Concurs de Dibuix Intergeneracional

Les creacions s’han de fer en directe davant de l’organització, però la tècnica és lliure i cada participant només pot presentar un dibuix a concurs, fet en paper i amb una mida de DIN A4

Alguns dels participants al 1r Concurs de dibuix infantil intergeneracional de les Borges
Alguns dels participants al 1r Concurs de dibuix infantil intergeneracional de les Borges
Les Borges Blanques organitza el primer Concurs de Dibuix Intergeneracional

L'Associació i el Casal de Gent Gran de les Garrigues han iniciat aquesta setmana el primer Concurs de dibuix infantil intergeneracional de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Consell Comarcal, l'Associació d'Amics del Terrall, l'entitat Esport Actiu i el Consell Consultiu de la Gent Gran de les Garrigues.

La iniciativa, en la que hi poden prendre part tots els infants del municipi i els que hi passin part de l'estiu, té com a tema El meu padrí, la meva padrina i el dibuix ha de tenir relació amb els avis, sigui dibuixant-los directament o a través d'alguna de les activitats que realitzin conjuntament amb ells. Les creacions s'han de fer en directe davant de l'organització, però la tècnica és lliure i cada participant només pot presentar un dibuix a concurs, fet en paper i amb una mida de DIN A4.

S'han establert tres categories, corresponents als alumnes dels Cicles Inicial, Mitjà i Superior de Primària i el guanyador de la fase local s'endurà un xec regal de 50 euros en material didàctic i passarà a la fase comarcal, prevista pel diumenge, 2 d'octubre, al Pavelló de l'Oli de la Capital de les Garrigues, on també es durà a terme l'entrega de premis. El segon millor dibuix s'endurà un xec de 30 euros en material didàctic.

El veredicte de la fase borgenca es farà públic el pròxim 15 de juliol i tots els dibuixos participants estaran exposats a la Sala Arts25400 de la planta baixa de l'Espai Macià, del 16 al 22 de juliol. La regidora de Benestar i Família, Esther Vallès, va voler acompanyar aquest dimecres als organitzadors i als infants que van assistir a les piscines municipals de la capital de les Garrigues per participar-hi, i també va animar als que ho fan en les estades esportives del Club Tennis La Serreta i al Club Tennis Borges, a fer unes afectuoses creacions artístiques per al concurs.

Les Borges Blanques organitza el primer Concurs de Dibuix Intergeneracional
comentaris