Les Borges obre la consulta per al canvi de nom de la Plaça Constitució

Les oficines municipals estaran obertes també dimarts i dimecres de 09.00 a 14.00 hores per a què els veïns i comerciants mostrin la seva opinió

El canvi de nom de la Plaça Constitució es podrà votar a partir de dilluns vinent
photo_camera El canvi de nom de la Plaça Constitució es pot votar avui, demà i dimecres

El procés per al canvi de nom de la Plaça Constitució ha arrencat aquest dilluns a les Borges Blanques. Durant tres dies -avui, demà i demà passat- els veïns i comerciants de la plaça més coneguda de la capital de les Garrigues podran exercir el seu dret a vot i opinar sobre el canvi de denominació d'aquest indret, que podria passar a anomenar-se "la Plaça". Aquesta consulta popular és la primera que té lloc a les Borges, i permetrà que hi puguin participar els joves de fins a 16 anys que a dia 1 de juliol figuressin com a empadronats a la Plaça.

Per tal que tot el procés fos el més senzill possible, l'Ajuntament de les Borges va organitzar el passat dijous una reunió informativa convocada per explicar les raons que porten a convocar una consulta als veïns i comerciants de la Plaça. El resultat de les votacions es farà públic el proper dijous dia 18.

Comentaris