29.06.2022 |
Territoris.cat

Bovera repararà la depuradora de les piscines municipals

Els treballs, finançats en gran part per la Diputació de Lleida, començaran al març per tal de deixar llestes les instal·lacions de cara a l'estiu

bovera2
Imatge aèrea del municipi de Bovera.
Bovera repararà la depuradora de les piscines municipals

L'Ajuntament de Bovera repararà la depuradora i la xarxa de sanejament de les piscines municipals, una obra que segons l'alcalde de la població, Òscar Acero, "és totalment necessària ja que es tracta d'un equipament municipal construit fa més de 20 anys i que necessita millores urgents". Les obres començaran al març i es preveu que tinguin una durada de dos mesos. A més, inclouran la instal·lació d'un clorador nou, el que permetrà la desinfecció de la piscina de manera controlada.

Segons ha explicat Acero, aquesta és una obra "que volíem fer des de fa anys. No obstant, necessitàvem aquest l'ajut econòmic per poder-la dur a terme". El projecte té un pressupost de 48.750,44 euros, i està finançat en gran part per la Diputació de Lleida. La resta, anirà a càrrec de l'Ajuntament de Bovera.

4 dies sense cobertura

D'altra banda l'alcalde ha informat que els clients d'Orange al municipi, que compta amb 370 habitants, no tenen cobertura de telefonia mòbil des de fa 4 dies sencers. El màxim responsable municipal ha explicat que ja s'ha informat tant a la companyia com a la Direcció General de Telecomunicacions de la Generalitat, però fins al moment no s'ha resolt el problema. Acero també ha dit que el consistori enviarà una queixa formal a la companyia, i en cas que algun veí s'hi vulgui afegir, aquesta es tramitarà de manera conjunta.

Bovera repararà la depuradora de les piscines municipals
comentaris